Godišnji horoskop za 2017. godinu - Škorpija

Pročitajte šta čeka Škorpiju u 2017. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Petak, 30.12.2016.

15:12

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2017. godinu - Škorpija

Podeli:

Ljubav

Pred Škorpijama je jedna neverovatno burna, neizmerno sladostrasna I prepuna uživanja I neočekivanih ljubavnih dešavanja godina. Ova godina će vas uzneti na ljubavna nebesa, da bi vas već u narednom momentu bacila u provaliju, iz koje ćete se vi svojom ličnom snagom Iščupati samo da biste ponovo uzleteli….Ove godine moraćete da volite “do koske” jer će ljubav postati neophodna kao vazduh, kao voda, kao hrana – a u stopu će je pratiti strast koju ćete čak I vi koji ste kontrol-majstor teško uspevati da obuzdavate. No, hajmo redom – bračne zajednice mogu pretrpeti neke zaista ozbiljne udarce, ukoliko vi I partner ne budete spremni da povremeno zažmurite na jedno oko I date jedno drugom slobodu….Takođe, ukoliko nema međusobnog poštovanja I prijateljstva koje vas povezuje – očekujte povremeno veliko nerazumevanje. Vi lično možete pomalo “brljati” sa strane, ali će I partner pokazivati znake da s vremena na vreme odleprša u nepoznatom pravcu sa ko zna kim….Dobro je što će se do poslednjeg tromesečja godine sve smiriti I vratiti u normalu – zato nemojte dozvoliti da neke prolazne osobe I prolazne situacije utiču na vaš odnos! U dužim emotivnim vezama neophodno je da postoji veća otvorenost I spremnost na kompromis. Partner je u boljoj poziciji od vas, vi ćete mi tokom 2017-e često biti u fazonu da ne znate ni sami šta hoćete, da imate velike promene raspoloženja I da se svaki čas “tripujete” nešto – čas ćete smatrati da niste dovoljno voljeni, čas ćete misliti da je trava zelenija na nekoj “drugoj livadi”. Ulaskom Jupitera u vaš znak, od oktobra meseca, mnogo toga će doći na mesto I Škorpije će konačno biti spremne da prihvate odgovornost, a možda kažu I ono čuveno “da”. Pred slobodnima je godina ludovanja, godina velikih romantičnih zaljubljivanja, godina kada ćete se zaljubiti ne jednom, nego minimum tri puta. Ako vezu započnete tokom proleća, znajte da ste upoznali I počeli odnos sa svojom “drugom polovinom”, svojom srodnom dušom I da je ova veza namenjena da traje…

Posao

Nije vam džabe Saturn tokom 2016-e stezao kaiš I terao vas da budete maksimalno odgovorni I kada su finansije, ali I kada su obaveze u pitanju. Naučili ste vi svoju lekciju na jedan težak, komplikovan način I nema šanse da ćete sebi dozvoliti da tokom 2017. opet “padnete” na neke iste fore. Jupiter, kao veliki benefik jeste u vašem polju podsvesti I na neki način “skriven” sve do oktobra, kada će spektakularno ušetati u vaš znak I polje ličnosti, ali on itekako radi u vašoj podsvesti, donoseći vam da umete da izbalansirate sebe na pravi način I da naučite kada je vreme za delanje, a kada za mirovanje, povlačenje, odmor. Češće će vam nego inače prijati da budete sami, jer ćete tada najbolje umeti da izanalizirate situaciju I napravite plan dejstva. I sami ste do sada uvideli – kada ste finansijski sigurni, osećate se dobro I imate dovoljno snage I energije za sve. Zato ćete se truditi da maksimalno obezbedite sebe, da novcem baratate vrlo štedljivo I obazrivo I da polako gradite temelje svoje poslovne stabilnosti. Uran u polju svakodnevnih poslovnih obaveza I Saturn u polju posla rade samo I isključivo u vašu korist, zato nemojte sebi dozvoliti da imate neke ishitrene ili impulsivne poteze. Za vas ove godine važi – bolje prećutati I razmisliti o svemu nego funkcionisati po principu “ s neba pa u rebra”. Promene koje želite mogu doći I na neki mnogo lakši I jednostavniji način. Vaša karijera je u usponu, ali nemojte biti iznenađeni ukoliko “ono pravo” postignete tek u poslednjem kvartalu godine. No, naučili ste da čekate, budete strpljivi, dosledni sebi I istrajni, pa vam ovo neće ni malo teško pasti!

Zdravlje

Fizički ćete se uglavnom osećati dobro, sa povremenim energetskim padovima, koji će proizilaziti najviše zbog iscrpljenosti kroz poslovna dešavanja. Nešto slabiji imunitet mlađoj populaciji, kao I mogućnost povreda, a stariji mogu imati probleme sa proširenim venama I variranjem krvnog pritiska. Vaš najveći neprijatelj tokom 2017. je stres, zato nađite načina da se izborite sa njim. Izbacujte negativnu energiju kroz vežbanje I povećanje fizičke aktivnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare