Dok ona ima samo jedan cilj, njena majka je očajna: "Zašto je to sebi uradila?!"

Dvadesetšestogodišnja Piksi Foks, švedski model uspela je već da promeni lični opis, a najavila je da želi da uradi još plastičnih operacija.

Sreda, 11.01.2017.

16:04

Izvor: Super žena

Dok ona ima samo jedan cilj, njena majka je očajna:
foto: screenshot

Podeli:

Sa tako malo godina već je stigla da izvadi rebra, uveća grudi nekoliko puta, ali i usne, i zadnjicu, a hiruškim putem je promenila boju očiju. Kako kaže, njen cilj je da postane živa lutka.

“Njeno telo će jednom vrisnuti: Dosta je prekini! Sada joj je tek 26 godina, a da li će ikada doživeti 62. godine? Ranije je bila tako lepa. I sada je, ali na potpuno drugačiji način. Svakog dana se pitam zašto je to uradila“, iskrena je njena majka.

Ipak, ni reči njene majke nisu uticale na to da odustane od plastičnih operacija, pa tako u 2017. planira još 10, a pored toga i još jedan suludi cilj: da uđe u knjigu Ginisovih rekorda kao devojka sa najtanjim strukom na svetu.

“Moja transformacija u lutku još uvek nije završena, a ovo dosadašnje putovanje koštalo je... Jedan deo sam sama platila svojom ušteđevinom, a neke 'korekcije' su mi platili muškarci sa kojima sam se zabavljala i u tome ne vidim ništa loše“, rekla je u emisiji "Botched“.

She looked really beautiful before I don't see any need for all of her surgeries but here's @pixeefox

A photo posted by L.A ❤️ (@instamodelzface) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.