Šta vam je datum rođenja podario: Šestice imaju lepe obline, trojke su punije

Nekima je datum rođenja podario proporcionalnu građu i lepe obline, dok se drugi ceo život bore s viškom kilograma. Verovali ili, numerologija i u ovoj oblasti ima "šta da kaže", pa tako brojevi otkrivaju za kakvu ste građu predodređeni.

Četvrtak, 16.02.2017.

11:04

Izvor: www.atma.hr

Šta vam je datum rođenja podario: Šestice imaju lepe obline, trojke su punije
Foto: Thinkstock

Podeli:

Za početak, datum rođenja svedite na jedan broj - sabiraju se brojevi, na primer: 16.1.1976. sabira se 1+6+1+1+9+7+6=31 i postaje broj 4.

Broj 1

Otkriva ljude koji su vrlo aktivni i retko imaju problema sa suvišnim kilogramima. Uglavnom imaju vitku figuru.

Broj 2

Kod ovih pojedinaca postoji sklonost gomilanju suvišnih kilograma i često su na raznim dijetama. Neki od njih greše pa misle da treba da se izgladnjuju, a zapravo treba da promene način ishrane i da se što više kreću.

Broj 3

Oni brinu baš o svemu, pa i kada nema potrebe za tim. To je glavni razlog zašto su bucmasti.

Broj 4

Nisu zadovoljni onime šta rade u životu, pa često znaju da imaju jak osećaj gladi.

Broj 5

U ovom slučaju, ako žive "punim plućima" i zadovoljni su životom, imaće vitku liniju. Ali ako nije tako, gomilaće suvišne kilograme.

Broj 6

Imaju lepe obline na kojima im mnogi zavide.

Broj 7

Ako je u ljubavnom životu sve u najboljem redu, nemaju problema s održavanjem vitke linije. Ali, ako postoje problemi u vezi, može se pojaviti prekomerna težina i gomilanje sala na stomaku.

Broj 8

I kod ovih ljudi građa tela i vitkost zavisi od toga kako proživljavaju određene situacije u životu. Često su skloni ljutnj,i a to je dobar put do problema s težinom.

Broj 9

Skloni su debljanju i dosta vremena troše da uklone pokoji kilogram viška - ali to im ne ide lako.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.