Otkrivena godinama čuvana tajna najvećeg seks-simbola: Šta je to Merilin Monro odnela u grob?

Prijateljica Merilin Monro Frida Hal preminula je pre tri godine, ali je prijateljima pre smrti otkrila tajnu glumice koju je dugo čuvala.

Četvrtak, 16.02.2017.

12:26

Izvor: Super žena

Otkrivena godinama čuvana tajna najvećeg seks-simbola: Šta je to Merilin Monro odnela u grob?
Foto: Getty

Podeli:

Frida je otkrila da je Merilin Monro ostala trudna sa francuskim kolegom Ivom Montanom dok je bila u braku sa Arturom Milerom. Takođe, ona je čuvala fotografije trudne Merilin od očiju javnosti, koje su, nakon Fridine smrti, prodate na aukciji.

"Frida je bila veoma ponosna što ima te fotografije. Rekla je da su snimljene na leto 1960. godine. Trudnoću je morala da krije, jer Miler nije bio otac deteta", rekao je komšija glumičine prijateljice Toni Mičels.

A post shared by Marilyn Monroe (@marilyn.daily) дана

Glumica je tada imala 34 godine i ovu tajnu odnela je sa sobom u grob. Mičels je dodao i da mu se Frida poverila da joj je Merilin rekla da je izgubila bebu. Ostalo je nepoznato da li je u pitanju bio spontani pobačaj ili je rešila da abortira.

*ALT

Javnost je mislila da je dete koje je Merilin Monro nosila dete njenog supruga i da je abortirala, jer je trudnoća bila vanmaterična sve do sada, dok se nije saznala istina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.