Paris Hilton: Nisam glupa plavuša

Kada ona ovih dana "Uh, to je opasno vruće", veća je verovatnoća da misli na ručak ili večeru koju je pristavila za sebe i svog dragog. Iako su je godinama gledali kao"kolovođu" najluđiš žurki, ona je danas ozbiljna poslovna žena. Sada radije provodi mirne večeri u svom raskošnom domu, nego što pravi zabavu gde god da se pojavi. Paris Hilton poručuje: Nisam glupa plavuša.

Ponedeljak, 20.03.2017.

13:26

Izvor: B92

Paris Hilton: Nisam glupa plavuša
Foto: Getty

Podeli:

"Kad sam se preselila u Njujork, kao tinejdžerka, do tada nisam bila ni na jednoj zabavi, na bilo kakvom događaju. Bila sam željna zabava, izmislila sam penjanje po stolovima, lude plesove. Ja sam prv aosoba kojo su plaćali da se pojavi i od toga sam napravila unosan posao", ispričala je bogata naslednica, ali i žena koja je ove godine otvara 28. prodavnicu za svoje modne kreacije odeću, obuću, satove, čak i komade za kućne ljubimce.

Sa promenom svog statusa- od devojke za sve, do žene za jednog posebnog čoveka-ona kaže i da najradije voli da se opušta u domaćoj atmosferi i da je prevazišla izlaske.

A njen izabranik Kris Zilk u svemu je podržava. Posle nekoliko nedelja veze preselio se u njenu kuću na Beverli Hilsu.

Ovaj neobični momak koji je pet godina mlađi od Paris, i koji je kada se preselio iz Ohaja za Njujork spavao po ulicama, danas je u društvu poznatih. Naizgled nepremostive razlike nisu bile prepreka da Paris otkrije ljubav.

"Prethodnih nekoliko meseci zaista sam zaljubljena i srećna. Konačno pored sebe imam divnog momka. On mi je najbolji prijatelj. Od života više ne tražim, osećam se zaista srećno", rekla je platinasta plavuša.

In NYC with my love❤️🗽

Објава коју дели Paris Hilton (@parishilton) дана

*ALT

Njeno bogatsvo procenjuje se na više od 100 miliona dolara, a ono o čemu sada mašta je da unapredi svoju modnu imperiju.

"Skandali su iza mene, sada je vreme za prave i ozbiljne stvari. Ne dopada mi se što me imidž parti devojke prati, ali verujem da će ljudi promeniti mišljenje o meni", iskrena je Paris.

Da li da joj verujemo ili ne? Vreme će pokazati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.