Pročitajte ga kao knjigu! Saznajte njegove horoskopske mane i vrline

Možda nemamo kristalnu kuglu kako bismo predvideli budućnost vaše veze, ali mnogo toga možete otkriti i na osnovu horoskopskog znaka.

Četvrtak, 13.04.2017.

13:07

Izvor: Super žena

Pročitajte ga kao knjigu! Saznajte njegove horoskopske mane i vrline
foto: thinkstock

Podeli:

Ovan

Ako je zainteresovan, odmah ćete znati! On se nabacuje otvoreno, a takav je u svim sferama života. Ima jaku seksualnu želju i zna šta želi. U seksu je pravi atletičar, a verovatno ćete od njega dosta i naučiti.

Vrline: Uzbudljiv, strastven, nikada nećete znati šta da očekujete

Mane: Fokusiran je na sebe i često može zaboraviti vaš rođendan i godišnjicu.

Bik

Nadamo se da volite da jedete. Zabavljanje sa Bikom se vrti oko hrane i pića, ali i intenzivne senzualnosti. On voli sve da dira, a u seksu je veoma posvećen vašem telu. Voli prirodu, životinje, vašu porodicu. Ne voli da isprobava nove stvari, modu, ali ni previše vežbanja.

Vrline: Ne zanima ga da gura nos u tuđe stvari, a i sjajan je u seksu.

Mane. Pomalo je dosadan i previše se drži svojih stavova. Ne pokušavajte da ga razuverite.

Blizanci

Svaki dan sa njim je potpuno drugačiji i živopisan. Filmovi, igra, putovanja. Što se seksa tiče, ovaj muškarac ima prste kao pijanista, a pokrete kao Bekam. Vau!

Vrline: Uvek će se truditi da vas oraspoloži i animira.

Mane: Voli previše da priča, a pažnja mu traje čitava dva minuta.

Rak

Zabavljanje sa Rakom je pravi rolerkoster, jer menjaju raspoloženje kako duva vetar. Njegovo ponašanje često nema veze sa partnerom, već sa opštom situacijom u svetu i životu. Ipak, ako težite ozbiljnoj vezi, Rak je svakako pravi izbor, samo imajte da umu da mu morate pokazati da i vi želite isto – jasno i nedvosmisleno kako biste izbegli neprijatne scene s njim.

Vrline: Obožava da se mazi, sjajno sluša i doneće vam doručak u krevet.

Mane: Njegova preterana emocionalnost može izazvati neverovatne promene raspoloženja.

Lav

Kraljevi džungle su toliko ubeđeni da su najbolji u krevetu da se zapravo uopšte neće ni potruditi oko vas. Svakako, zabavni su za druženje i dobri su prijatelji.

Vrline: Velikodušni, punog srca, obasipaće vas komplimentima.

Mane: Arogantni, sebični i previše opterećeni sopstvenom pojavom.

Device

Najorganizovaniji muškarac kog ste ikada videli. Komplimenti koje vam bude davao možda neće biti česti, ali će zato biti jako iskreni. Možda nisu najoriginalniji ljubavnici koje ste do sada videli, ali svakako svoj „posao“ uvek završe kako treba i osvetlaju sebi obraz.

Vrline: Uvek je uredan i planira neko putovanje sa vama

Mane: Pomalo je nesiguran.

*ALT

Vaga

Muškarci koji žude za dugom vezom i stalno glume mirotvorce. Ali nemojte da vas to zavara. Vage obožavaju da imaju kontrolu nad vama, ali to zamaskiraju šarmom i mogućnošću da vas navedu da uradite nešto što one žele tako da mislite da ste sami to želeli. Ipak, prijaju oku.

Vrline: Romantičan je i kupuje najbolje poklone

Mane: Opsednut je svojom pojavom i ima problem sa obavezivanjem

Škorpija

Ako tražite strast, ovo je pravi muškarac za vas. Mudri, intenzivni, misteriozni i veoma okrenuti seksu. Ne pokušavajte nešto da krijete od njega jer sa njim je „ili sve, ili ništa“.

Vrline: Učiniće da se osećate kao centar svemira

Mane: Jako je ljubomoran, a ako mu neko učini nešto nažao, nikada mu to neće oprostiti

Strelac

Urban, non-stop napolju, hodajuća zabava. San svakog horoskopskog znaka je da se do kraja života druži sa jednim Strelcem. Više će vas tretirati kao prijateljicu nego kao devojku, pa se bolje odmah naviknite na to. Jednostavno tako funkcionišu. I uvek vodite računa da vam ne istekne pasoš jer njega baš ne drži mesto.

Vrline: Zabavni, širokog uma, ne previše dramatični. Strastveni u krevetu.

Mane: Nisu previše emotivni i teško ih možete „pogoditi“ tamo gde ih najviše boli. Takođe, surovo su iskreni, što ne prija svakome.

Jarac

Stabilni, a u poslu doživljavaju neverovatne visine. Nisu baš poznati po tome što unose zabavu u vezu, posebno zato što važe za velike tradicionaliste.

Vrline: Nikada neće prekršiti obećanje, teže dugoj vezi

Mane: Radoholičari koji su opsednuti svojim bankovnim računom

Vodolija

Nepredvidivi duhovnjaci! Od njih očekujte neočekivano, pa tako nikad nećete znati šta vas očekuje. U seksu vole da eksperimentišu i trudiće se da vas uvek iznenade nekim novim „performansom“.

Vrline: Inventivni, uzbudljivi, naučiće vas svemu što znaju

Mane: Možda će vas biti malo sramota kako se obukao pred vašim roditeljima. Nisu baš previše verni

Ribe

Osetljiv muškarac, sklon patetici. Voli da je sam, po mogućstvu u prirodi.

Vrline: Veoma je osetljiv, ali se ne plaši da podeli svoje najiskrenije emocije

Mane: Menja raspoloženje. Opsesivne je prirode – nekada će vas zasipati porukama, a onda vas odjednom isključiti iz života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.