Kaže da uvek pali: Holivudska glumica podelila praktičan savet za analni seks

Poznata glumica Gvinet Paltrou je objavila detaljno uputstvo za postizanje seksualnog užitka...

Utorak, 18.04.2017.

10:39

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Holivudska glumica Gvinet Paltrou davala je mnoge savete na najintimnija ženska pitanja. Nakon orošavanja vagine i spaljivanja grudnjaka, kako bi prebolela bivšeg, sada je rešila da progovori na temu analnog seksa.

Na svom sajtu Gup, na kome otvoreno piše o svim temama obradovala je čitaoce svojim novim tekstom, kao i slobodnim pristupom ovoj temi.

Kako kaže, ako vas analni pali, definitivno niste usamljeni...

"U početku je bilo šokantno, onda je dobilo svoj kulturološko značenje, a sada je praktično standard u na dnevnom repertoaru svake spavaće sobe", istakla je ona.

Gvin u svom tekstu govori o tome kako zaštititi svoje zdravlje, ako se odlučite na analni seks, a posebnu pažnju je posvetila temi seksualnog obrazovanja mladih.

"Sa decom treba razgovarati što ranije, jer su deca upravo zbog nedostatka obrazovanja uskraćena za osnovne komponente koje im mogu pomoći prilikom stupanja u seksualne odnose, ali i masturbiranja. Ako se analni seks predstavi kao normalan oblik seksualnog zadovoljstva, neće postojati razlog zbog kojeg će se deci stvarati predrasude o upražnjavanju tog vida seksa."

Holivudska glumica podelila uputstvo za analni seks

Holivudska glumica je ujedno dala i praktični savet kako da vam upražnjavanje analnog seksa bude što bolje.

Ona poručuje da istovremeno stimulišete i klitoris, kako biste postigli seksualni užitak tokom analnog seksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.