Priča o dlakama ima nastavak, ona malje pušta po licu

Alma Tores iz Njujorka odbila je da obrije bradu, koja joj je izrasla kao posledica hormonalnog poremećaja. Nasilnici su joj govorili da je bolje da se ubije, a njen dečko kaže da je prelepa.

Utorak, 18.04.2017.

11:19

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Alma tvrdi da je bolji čovek otkad ima bradu i da na taj način želi da da odršku svima koji imaju problem sličan njenom jer to nije ništa strašno. Brada je "prirodna" i "prelepa". Njen dečko Tejlor (22) u početku joj je pomagao da pincetom skine dlačice, ali sada smatra da je Alma sa bradom prelepa i prirodna.

Alma kaže da je primetila da je ljudi komentarišu kada je vide, da čak pokušavaju i da je fotografišu ali ona se samo nasmeje. Probleme joj je doneo PCPS, sindrom policističnih jajnika, koji joj je dao i višak kilaže. Kako utiče i na plodnost, Alma se ipak nada da će jednog dana imati porodicu. Ne želi, kaže da se menja, srećna je i sa svojim trenutnim stanjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare