Sa 16 je bila u zatvoru, a onda se pojavio on: Danas je slavna manekenka kojoj svi zavide

Zahvaljujući poznanstvu i vezi sa 27 godina starijim milijarderom, Elena je uspela da u potpunosti iskoreni loše stvari iz života i posveti se karijeri i deci.

Sreda, 19.04.2017.

11:43

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ruska manekenka Elena Perminova godinama je aktuelna na modnoj sceni a osim na pisti, pažnju osvaja, gde god da se pojavi.

Ipak, ono što najviše intrigira je njen privatan život, odnosno veza sa 27 godina starijim milijarderom Aleksandrom Lebedevom, sa kojim ima troje dece. Iako vodi život iz bajke, Elena je više puta govorila o svojoj prošlosti, koja nije bila nimalo sjajna…

Kao tinejdžerka, ona je upala u loše društvo, a zbog dilovanja droge gotovo da je završila na služenju zatvorske kazne. Detalji nisu najpoznatiji, ali Elena je otkrila neke pojedinosti.

Kako kaže, odrastala je u siromašnoj porodici u Novosibirsku, zbog čega je sa 16 godina rešila da napusti kuću. Veza sa dilerom i loše društvo doveli su je do zatvora, kada joj je jedinu pomoć ponudio bivši KGB agent Lebedev.

Iako je sarađivala s policijom i dala im sve informacije koje su tražili, nije bila zaštićena.

"Sarađivala je s njima, ali skoro je ubijena", rekao je Lebedev za magazin "Tajm".

Diler kojeg je odala pretio joj je smrću, a policija nije mogla da joj pruži zaštitu, pa je uskočio Lebedev, koji je dobio pismo od njenog oca i odlučio da joj pomogne.

Angažovao je dobrog adovakata, koji ju je spasao zatvorske kazne, zbog čega ga je Elena nazvala svojim anđelom čuvarom.

A post shared by @alexanderlebedev_ on

Ona je kasnije započela karijeru u modelingu i uradila prvi set fotografija za magazin "Plejboj".

To ju je uvelo na velika vrata visoke modne scene, a paralelno sa građenjem karijere, Elena je studirala ekonomiju u Moskvi.

Onda je počela i bajkovita romansa sa Lebedevom, medijskim mogulom i jednim od vlasnika lista "Novaja gazeta", koga je "Forbs" pre pet godina proglasio jednim od najbogatijih ruskih biznismena.

Danas srećan par ima troje dece i živi mirnim životom, uživajući u pecanju i porodičnim stvarima.

Pogledajte i

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.