Kako treba da izgleda savršeno žensko telo, a kako muško? Ovo su vaši odgovori!

Stručnjaci već godinama pokušavaju da ustanove kako bi trebalo da izgleda idealno telo, iako je to individualna stvar i svako pojam "idealno“ ili "savršeno“ doživljava na drugačiji način.

Četvrtak, 20.04.2017.

12:14

Izvor: Super žena

Kako treba da izgleda savršeno žensko telo, a kako muško? Ovo su vaši odgovori!
Foto: Thinkstock

Podeli:

Jedan brend donjeg veša pokušao je da odgonetne ovo godinama postavljano pitanje. U želji da dođu do nekog valjanog odgovora, sproveli su istraživanje u kojem su ispitanici i muškog i ženskog pola davali svoje mišljenje.

Interesantno, ali donekle i očekivano, muškarci su imali totalno drugačiju percepciju od žena o tome kako bi trebalo da izgleda savršeno i muško i žensko telo.

Na osnovu odgovora žena, došlo se do zanimljivih rezultata. Naime, one smatraju da bi savršena žena morala da ima kosu vojvotkinje od Kembidža, lice Kare Delavinj, grudi Dženifer Eniston, stomak poput Gvinet Paltrou, kukove poput Eme Votson i noge nalik El Makferson.

Muškarci tvrde da bi najbolje žensko telo trebalo da bude spoj kose Skarlet Johanson, lica Megan Foks, grudi Kim Kardašijan, stomaka Mišel Kigan, kukova Keli Bruk i nogu Rouzi Hantington Vajtli.

Kada je reč o muškoj figuri, ženama se najviše sviđa kosa Herija Stajlsa, lice Džejmija Dornana, prsa Dejvida Gandija, bicepsi Breda Pita i noge Dejvida Bekama.

Muškarci idealnog pripadnika svog pola zamišljaju sa kosom Breda Pita, licem Dejvida Bekama, prsima Rajana Goslinga, bicepsima Hjua Džekmena i nogama Frenka Lamparda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.