Šetaju pistom i zgrću milione: One su najplaćenije manekenke "Viktorijas sikreta"

Zahvaljujući besprekornoj lepoti, vitkom stasu i talentu za modnu scenu, ove manekenke za samo jednu šetnju zarađuju i po nekoliko miliona.

Četvrtak, 01.06.2017.

12:17

Izvor: B92

Šetaju pistom i zgrću milione: One su najplaćenije manekenke
Foto: Getty

Podeli:

Svake godine se održava velika revija "Viktorijas sikreta", a saradnja sa ovim brendom za mnoge devojke predstavlja privilegiju.

Osim odevanja najluksuznijih kreacija donjeg veša, najlepše manekenke sveta imaju priliku da prošetaju i anđeoska krila, detalj koji impresionira gledaoce celog sveta.

I dok putuju po najegzotičnijim destinacijama kako bi promovisale brend, ove dame ujedno zarađuju milione, pa se tako na značajnoj Forbsovoj listi, prošle godine, čak devet manekenki ovog brenda našlo na listi 20 najbolje plaćenih modela.

Tako je Forbs napravio selekciju najplaćenijih Viktorijinih anđela, a kompletan spisak vam otkrivamo u nastavku.

1. Adrijana Lima - 10,5 milliona dolara

*ALT

Raskošna Brazilka Adrijana Lima je manekenka koja najduže sarađuje sa ovim luksuznim brendom. Oni su je za to dobro nagradili, te je bivša srpska snajka, kako je običnu zovu, najplaćenija manekenka "Viktorijas sikreta" u 2016. godini.

Prvu reviju je nosila davne 1999. godine, a lepa tridesetpetogodišnjakinja je prošle godine za svoju šetnju dobila neverovatnih 10,5 miliona dolara.

2. Kendal Džener - 10 miliona dolara

*ALT

Dvadesetogodišnja Kendal Džener se nalazi na trećem mestu najbolje plaćenih modela sveta. Prema Forbsovoj listi, ona je čak druga manekenka koju za svoje revije najviše plaća brend "Viktorija sikret".

3. Điđi Hadid - 9 milliona dolara

*ALT

Odmah iza Kendal, nalazi se Điđi Hadid. Zgodnu plavušu je poznati brend prvi put angažovao 2015. godine, a kako je ispunila sva njihova očekivanja, ona je za prošlogodišnje predstavljanje kreacija dobila 9 miliona dolara.

4. Lju Ven - 7 milliona dolara

*ALT

Na četvrtom mestu najbolje plaćenih modela "Viktorijas sikreta" nalazi se prelepa Kineskinja Lju Ven, a za ulogu anđela na reviji dobila je 7 miliona dolara.
Dvadesetosmogodišnja Lju je ujedno prva Azijatkinja koja je nosila kreacije ovog brenda.

5. Alesandra Ambrozio - 5 miliona dolara

*ALT

Alesandra Ambrozio je prvi put sarađivala sa ovim brendom 2004, kada se pojavila na njihovoj velikoj reviji. Prelepa tridesetšestogodinjakinja se smatra jednom od veteranki na reviji, te je jedno od najprepoznatljivih lica anđela. Njena zarada je 5 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.