Stigla joj je poruka sa poljupcem: Da li me ona vara?

Našao sam joj poruku drugog muškaraca u telefonu. Ja ga ne poznajem, a pitanju je poljubac za laku noć. Kolika je verovatnoća da me nije prevarila sa njim? SA

Četvrtak, 15.06.2017.

16:18

Izvor: B92

Stigla joj je poruka sa poljupcem: Da li me ona vara?

Podeli:

Ista onolika verovatnoća kolika i da te je prevarila! Ti ga ne poznaješ?! Vauuu.., lakše bi ti bilo da ga poznaješ...pa šta, da ga pozoveš i pitaš "da li me je moja žena prevarila sa tobom"?!! A on kaže "ma, neee...odakle ti to?" i biće ti lakše, onda?! I šta te sprečava da pozoveš broj sa kojeg je poljubac poslat i to pitaš? Kada si već toliko oboleo da proveravaš ženu, zbog čega ne bi pozvao potencijalnog "ljubavnika" i zatražio objašnjenje?! Iskreno, najviše bi voleo da ti se javi neki starac ili još bolje neka bakica i odgovori ti :" O daaaaa..., baš nam je mnogo lepo u seksuu..."! Posle toga, danima, kada budeš hteo nešto da kažeš...samo "reci": "Iiiooo.., iioooooo,.." (da, baš kao magarac, što i jesi ispao)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare