Marina ima neviđenu moć: Kako ova devojka postaje Džoni Dep (VIDEO)

Zagrebačka vizažistkinja Marina Mamić oduševila je svetsku javnost svojim klipovima u kojima se, koristeći se šminkom, transformiše u poznate likove.

Nedelja, 09.07.2017.

15:43

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Daily mail" koji prati 12 miliona ljudi objavio je video pod naslovom: "Može da se pretvori u bilo koga". Video je kompilacija svih transformacija zagrebačke šminkere koja se šminkom pretvara u poznate. Njen video u kom prikazuje svoju transformaciju u muzičara Drejka nedavno je objavljen i na nekoliko američkih portala, uključujući i LADBible, zbog čega je Marinin snimak postala viralan. Marina je do sada bila kapetan Džek Sperou, Rik, Deril, Džulija Roberts, Niki Minaž, Kanje Vest.... Oskarovka Džulija Roberts toliko je oduševljena radom ove devojke da je snimak podelila na svom profilu. "Bila sam u šoku jer se nisam nadala i onda sam počela da skačem i vrištim od sreće. Ovo je zaista velika stvar i ne mogu da opišem koliko sam srećna", rekla je Marina kad je saznala za potez oskarovke. Za transformaciju Marina "potroši", u proseku dvanaest sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare