Ima četiri godine i nosi korset: Da li je stajling male Nort prikladan?

Najpoznatija starleta Kim Kardašijan obožava da svoju ćerku oblači po poslednjoj modi, a prema mišljenju mnogih, izgleda da je sada preterala.

Četvrtak, 13.07.2017.

09:51

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kao svaka majka, Kim Kardašijan se trudi da njena devojčica Nort izgleda kao da šeta modnom pistom.

Takav utisak su imali svi kada su primetili njenu ćerku u Njujorku, u neobičnom stajlingu koji se sastojao iz narandžaste satenske haljine i korseta.

Mala Nort je prošetala ulicom noseći ovu neobičnu odevnu kombinaciju, a ubrzo su se oglasile mlade mame koje su osudile njen modni izbor.

"Kuda je ovaj svet krenuo? Počeli smo bebe da oblačimo u korsete i saten", "Alo ljudi, ovo je strašno! Pa ona je samo dete", "Bolesno je četvorogodišnjem detetu obući korset. Kakvu poruku šaljete seksualnim predatorima? Obuci je u Mini Maus majicu", samo su neki od komentara roditelja.

S obzirom da se cela situacija otrgla kontroli, Kim se ubrzo oglasila i objasnila o čemu je reč.

"Nikada svojoj devojčici ne bih obukla korset. Opustite se, to je samo haljina. U pitanju je običan tekstil koji izgleda kao korset", rekla je starleta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare