Madona ogovarala Šeron Stoun i Vitni Hjuston: Sada glumica odgovara

Ovih dana je na videlo izašlo i pismo u kojem se kraljica popa Madona dotakla Šeron Stoun i Vitni Hjuston.

Ponedeljak, 17.07.2017.

10:05

Izvor: Super žena

Madona ogovarala Šeron Stoun i Vitni Hjuston: Sada glumica odgovara
foto: getty

Podeli:

Kontroverzna pevačica je u pismu koje je poslala svom bliskom prijatelju i glumcu Džonu Enosu ipak preterala s vređanjem koleginica. Pismo se nakon dugo vremena ponovo našlo u centru medijske pažnje jer ovih dana odlazi na aukciju, gde će biti prodato za oko pet hiljada dolara, kako se procenjuje.

Ipak, u javnosti se prvi put pojavilo celo pismo u kojem Madona između ostalog kaže:

“Toliko je frustrirajuće čitati o tome kako Vitni Hjuston ima muzičku karijeru kakvu i ja želim, a Šeron Stoun filmsku, koju ja nikad neću imati. Ali ne zato što ja želim da budem kao te žene, radije bih umrla. Toliko su prosečne, a nekako uvek uspevaju da budu glavni akteri i merilo uspešnosti, to me vređa“, navodi se u samo jednom delu podugačkog pisma u kojem pevačica izražava nezadovoljstvo tadašnjom scenom.

“Sve što radim je toliko originalno i u sve dajem toliko sebe, kao i u svoju knjigu i sve albume, ali na kraju to mi samo donosi bol“, nastavila je.

Iako je 1992. godine Madona osvojila prvi od sedam Gremija, koliko danas ima, izgleda da nikada nije bila previše srećna, pa je napisala da smatra da je rođena u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu, ali i pogrešnog pola. U pismu je, između ostalog, spominjala kako je u teškom i depresivnom periodu.

Međutim, izgleda da joj je Šeron Stoun sve oprostila, a to je slavna glumica potvrdila i objavom na službenoj stranici na Fejsbuku.

“Draga Madona, pre svega mislim da je apsurdno da neko objavljuje tvoja privatna pisma i s obzirom na to, pišem ovo u nastavku. Znaj da sam tvoja prijateljica. U jednom trenutku svoje karijere sam htela da postanem čak i rok zvezda, ali osećala sam se previše osrednje, kao što si i opisala. Znamo da samo oni koji su uspeli ovako dugo da poseduju sopstvenu osrednjost mogu postati ono što smo obe postale. Volim te i obožavam“, poručila je Šeron Madoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.