Godinama sam u BDSM odnosu, moja supruga je sada našla devojku

Živim sa suprugom u BDSM odnosu godinama, ona je dominantna. Sve je lepo funkcionisalo, dok pre dva meseca nije našla ljubavnicu. Uslovila me da će ostati sa mnom samo ako budemo nastavili odnos utroje, gde ću nastaviti svoju sub ulogu. Šta da radim?

Đorđe

Nedelja, 13.08.2017.

13:53

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Da odeš u crkvu i zapališ sveću, pod uslovom da si vrenik, ukoliko si, pak, nastao od Nutumbe majmuna onda otidni do zoo vrta i reci majmunu hvala (mislim da zoološkom majmunu kažeš hvala, a ne svom) ili ako si od supernove potekao, svrati do opservatorije i reci univezumu hvala. Bolji poklon nisi mogao ni da zamisliš! Ne samo što će te jedna žena bičevati, ponižavati, stajati na penis...već ćeš imati njih dve za to. To ja zovem Big mek BDSM-a. Dva u jednom. Objektivno, ubacivanje ljubavnice u vaš odnos tj. njeno uslovljavanje, znači da joj baš i nije do tebe stalo, previše. Osim kada je sado prema tebi. Ili odluči da budeš Kunta Kinte i pokidaš lance kojima te "drži"i uz nekoliko svojih drugara koji će , u pozadini, pevati :"Hallelujaaahhhhh..!"otrči u slobodu! Ili iskoristi te mrvice koje ti daje, samo ne zaboravi da više ne govoriš: "Da Gospodarice", već "Da, Gospodarice prva i Gospodarice druga". Ko zna možda ćeš joj se tako još više dopasti, pa će posle Big meka da ti priredi tj da ti doda još jednu gospodaricu. E, a to će se zvati- tripl čizburger. Prijatno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare