Nedeljni horoskop za period od 4.09. do 10.09.2017.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedelja, 03.09.2017.

23:58

Izvor: B92

Nedeljni horoskop za period od 4.09. do 10.09.2017.

Podeli:

Ovan

*ALT

Hrana

Ulazite u duži vremenski period kada će vam zdravlje i pravilne životne navike biti na prvom mestu. Zato – pravac na pijacu i prodavnice zdrave hrane. Vreme je da se snabdete svežim voćem i povrćem. Mogli biste da kupite i neki čajić za dobro varenje ili za detoksifikaciju organizma.

Ljubav

Pomalo „neudoban“ prva polovina nedelje za Ovnove u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Pun Mesec u znaku Riba i vašem polju tajni može doneti problem onima koji neke stvari ili svoje postupke skrivaju od voljene osobe. Ako imate nešto za šta ne biste voleli da dođe do partnerovih očiju i ušiju, budite posebno oprezni. U suštini – što ste iskreniji i otvoreniji jedno prema drugom, skladnije i mirnije ćete proći kroz ovih par napetih dana. Prelazak Marsa koji vlada vašim znakom u Devicu i polje svakodnevice govori o potrebi da se sa voljenom osobom dogovarate i usmerite čak i na nešto što smatrate sitnicama. Ne zaboravite da baš te sitnice – život znače. Usamljeni – ukoliko želite da osvojite nekog, ulazite u period kada neće „proći“ fizički izgled, već ćete osobu koja vam se dopada privući inteligencijom, harizmom, ozbiljnošću i razumevanjem.

Posao

Konjukcija Marsa i retrogradnog Merkura sa kojom ulazite u ovu sedmicu, govori o snazi reči, o mogućnostima za dobra idejna rešenja, ali i za pokretanje planova i dogovora iz proteklog perioda. Ipak, ne treba zanemariti još jednu simboliku ovog aspekta, a ona je – provokacija i prebrza reakcija, mogućnosti za svađe i rasprave. Smirite malo strasti i ne dozvolite da neko iz vas izvuče inat ili da vam svojim rečima potkopava samouverenost i stabilnost. Naglašeno polje svakodnevnih poslova, obaveza i odgovornosti govori o tome da se morate usmeriti na svoje dnevne zadatke i ne propuštati ih.

Novac

Venera, planeta koja vlada vašim finansijama, podržava vas i na dalje, pa je sigurno da će vam doneti jače prilive i rasterećenje po pitanju plaćanja obaveza.

Zdravlje

Pun Mesec može nekima od vas doneti probleme sa spavanjem, jaču nervozu i promene raspoloženja. Stomak vam može biti preosetljiv, takođe. Stariji Ovnovi neka obrate pažnju na pritisak.

Bik

*ALT

Hrana

U ovom periodu teško vodite računa o pravilnoj ishrani. Uživanje u hrani je postalo vaša preokupacija i ni ne pokušavate da odolite slatkim i najslađim zalogajima. O vitkoj liniji ćemo razmišljati neki drugi put....

Ljubav

Vi ste osoba koja pokreće pozitivna dešavanja u vašim emotivnim ili bračnim relacijama. No, koliko god se vi trudili da unesete dašak zanimljivosti, živosti, lepih momenata – ne možete kontrolisati ponašanje voljene osobe, koje je bar u prvom delu nedelje, prilično komplikovano. Partnera će sve lako iritirati – čas će se svađati sa vama zbog sitnica, čas će ljubomorisati, čas će pokušavati da vas ucenjuje i manipuliše vama. Nema ovde nekog pravog rešenja, osim da pokušate da smirujete tenziju i da se trudite da sa vaše strane sve bude korektno. Usamljenim pripadnicima ovog znaka stoje dve opcije – ili će upoznati osobu o kojoj već izvesno vreme slušaju i ona bi na vas ostavila jako veliki utisak.....ili ćete neočekivano dobiti poziv za susret od nekog iz prošlosti. I jedna i druga opcija će vas zaintrigirati.

Posao

Vladar polja posla i finansija, ali i planeta koja vlada dogovorima – Merkur, ove će sedmice krenuti direktnim hodom. Pregovori i projekti koje ste pokrenuli u prethodnom periodu a koji su do sada bili u nekoj formi zastoja ili stagnacije, sada se mogu ponovo pokrenuti. Nerviraće vas što saradnici u poslednjem momentu žele da unesu neke promene, i svakako biste trebali da ih dobro proanalizirate, da se ne bi kasnije pokazale kao štetne po vas. Računajte takođe da će ove nedelje svi nešto da vas požuruju i vrše pritisak na vas, pa pripremite dobro živce. Smanjujte tenziju u saradničkim odnosima.

Novac

Trebali bi dobro da razmislite pre nego što povučete neke poteze koji bi vam doneli finansijsku štetu. Nije vreme za nova ulaganja, pa je najbolje da ovo prolongirate.

Zdravlje

Stariji Bikovi mogu imati problema sa ekstremitetima, naročito rukama...što je sve posledica tegoba koje se vezuju za kičmu. Mlađi pripadnici znaka – odlično.

Blizanci

*ALT

Hrana

Osećate da vam je potrebno više energije, pa ćete onako svojski navaliti na klopu. Ove sedmice više ste okrenuti „konkretnim“ namirnicama – mnogo više mesa će biti na vašoj trpezi. Uživajte, samo pokušajte da izbegavate previše masno, pohovano – neke „lakše“ varijante bi ipak bile dobrodošle.

Ljubav

Ako ste zauzeti, imate zaista dobre mogućnosti da napravite neke velike promene u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. No, pošto ste mi ove sedmice malo previše energični, bojim se da postoji mogućnost da u brzini ili nekom vašem kritičarskom raspoloženju, „ujedete“ partnera baš tamo gde ga najviše boli. Nemojte da se iznenadite ako vam taj „ujed“ bude uzvraćen. Najbolja varijanta bi bila kada biste se potrudili da pokrenete voljenu osobu, kada biste imali neke fine predloge za zajedničke izlaske ili druženja, u prevodu – kada biste na jedan lep način oživeli vaš odnos. Usamljeni pripadnici ovog znaka su vrlo aktivni – flertujete, kuckate se, chatujete, razgovarate – ali verovatno sa više osoba. Doduše, jedna od njih vam je baš zapala za oko, i zaintrigirala vas. Videćemo šta će se tu dešavati na dalje.

Posao

Pun Mesec u vašem polju karijere tokom ove sedmice govori o mogućnosti da dođe do nekih nestabilnih situacija sa kolegama i da biste trebali da sačuvate stabilnost i mir. Ne potencirajte na raspravama, stvari se mogu rešiti i na drugačiji način. vaš vladar ove nedelje kreće direktno, i vreme je da se posvetite planovima i projektima koje ste do sada zapostavili ili koji nisu mogli da se aktiviraju. U ovoj nedelji imate više samopuzdanja nego inače, ali i dobre procene i snagu ubeđivanja. Iskoristite ovo na produktivne načine – povežite se sa novim ljudima, dogovarajte se, aktivirajte svoje ideje.

Novac

Trudite se da na pravi način raspolažete sa onim što zarađujete, ali malo, malo pa vam se desi po koji „kiks“. Moguće je i da ćete morati da odradite manje popravke po domaćinstvu.

Zdravlje

Vodite računa da se ne povredite na radnom mestu ili prilikom obavljanja nekih svakodnevnih aktivnosti, kod kuće. Stariji Blizanci mogu povremeno imati intenzivne bolove koji se vezuju za kičmu.

Rak

*ALT

Hrana

Pun Mesec svakako donosi promene raspoloženja, a kod vas to automatski znači – i promenljivost kada je apetit u pitanju. Povremeno će postojati „naleti“ hedonizma koje ćete nešto teže kontrolisati. Potrebno je da unosite više tečnosti.

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite sa nekim solidnim planetarnim podrškama, pa ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnoj zajednici, imate dobre predispozicije za sklad i zadovoljstvo. Naravno, moraćete malo da se potrudite, jer je ova nedelja energetski nestabilna, ali to ne znači da ne možete uspeti. Oko punog Meseca, sredinom sedmice, izbegnite neke rasprave sa partnerom, jer je više nego izvesno da se ne kopčate baš najbolje i da će u tim danima biti teško ostvariti kompromis. Takođe, neki od vas u tom periodu mogu pokrenuti tajnu komunikaciju i flertovanje sa nekim ko je u vašoj blizini ili sa kim imate dodirnih tačaka preko posla. Razmislite pre nego što uđete u nešto što će vam samo zakomplikovati život. Usamljeni Rakovi su ostvarili novo poznanstvo i trenutno su fascinirani harizmom i inteligencijom ove osobe. Imate odlične preduslove da kontakt produbljujete i nastavljate.

Posao

Konjukcija retrogradnog Merkura i Marsa govori da ste ušli u dane kada se neki zastoji po pitanju dogovora i papira mogu konačno prevazići. Trebali bi da ovo imate na umu, pošto ulazite u ovu sedmicu prilično nervozni i napeti, pa će vam sve što se dešava samo „bosti oči i mozak“ i terati vas možda da odreagujete, i to previše burno. Pokušajte da mirnije i racionalnije sagledate neke situacije oko vas. Videćete da će, kako se bude išlo ka kraju sedmice, stvari postajati sve jasnije i vi ćete moći da povučete i neke konkretnije poteze. Pokušajte da ne reagujete na provokacije od strane zavidljivih i sujetnih kolega.

Novac

Neki dodatni angažman i naravno – zarada od njega, mogu vam se izmaknuti iz ruku ukoliko ne budete reagovali na vreme. Ova nedelja vam takođe donosi sklonost ka preteranom trošenju novca.

Zdravlje

Stariji Rakovi bi trebali da se kreću više i da nešto koriguju u svom načinu ishrane. Možete imati problem sa krvnim sudovima, naročito venama na nogama.

Lav

*ALT

Hrana

Trudite se da više vremena posvetite i pripremanju obroka, izboru namirnica, da ne jedete „s nogu“. Ovaj zdraviji način funkcionisanja svakako se odražava pozitivno na vas. Ako možete, pokušajte da kontrolišete unos slatkiša, jer to vam je sada jedna od slabih tačaka.

Ljubav

Ako samo malo umirite nemire koji vladaju kod nekih od vas, videćete koliko ćete bolje funkcionisati sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Takođe, problem će nastati ukoliko budete pokušavali da kontrolišete partnera, da se vodite onim „moja reč je zadnja“ ili ako budete provocirali. Za pojedine Lavove, borba sa ovim manama će biti prilično naporna, ali verujte – daće odličan rezultat. Sada zaista možete uneti pozitivnu dinamiku i živost u vašu vezu, pa nemojte to pokvariti glupim i bespotrebnim sitničarenjem. Usamljeni Lavovi sa svih strana su zatrpani emotivnim prilikama, novim poznanstvima. Ni sami ne znate šta hoćete – u jednom trenutku biste samo da se igrate, već u nekom drugom želite stabilnu ljubavnu priču. Kada vi budete znali šta vam je prioritet, onda će se možda neke situacije i pokrenuti. Do tada, uživajte u pažnji i divljenju koje svakako neće izostati.

Posao

Sa dobro postavljenom Venerom u svom znaku – sve ono što po pitanju posla želite – možete ostvariti na jedan lep, fin i kulturan način. Šta više, ako pustite da se stvari odvijaju svojim tokom – poslovne šanse i dobre prilike će tražiti vas. No, čini mi se da ste vi pomalkice nestrpljivi. Izgleda vam da se sve vuče i razvlači, pa biste da „pogurate“ dešavanja. E sad, to poguravanje može da ispadne dosta nezgodno, jer morate imati meru dokle možete da presirate, i da naučite kada treba stati. Pošto neki od vas to baš i ne znaju, mogu dovesti do rasprava i problema u poslovnim saradnjama i partnerstvima. Strpite se Lavovi, nećete ništa propustiti – pronaći će vas i posao i novac, ne trebate da ih jurite!

Novac

Taman je vreme da se nešto više posvetite stanju svojih finansija i da počnete da sređujete zaostatke. Novca će biti više nego inače, pa nemate izgovore da račune ostavite neplaćenim...

Zdravlje

Starijim Lavovima su slaba tačka kičma i krvni sudovi. Kod mlađih pripadnika znaka – možete imati manjih problema sa varenjem.

Devica

*ALT

Hrana

Planete počinju da se gomilaju u vašem znaku, a kod vas to automatski znači da će vam sve vezano za stomačnu regiju i varenje početi da predstavlja veći problem nego inače. Jedite lakšu hranu, više vlakana, bazirajte ishranu na voću i povrću, izbegavajte meso, a naročito industrijske prerađevine.

Ljubav

Dokle god ovako naglašeno polje podsvesti i tajni koristine na maštanje i na sanjarenje, nikakvih problema u svojim emotivnim vezama i bračnim zajednicama nećete imati. No, ako budete počeli da mi šnjurate sa strane, evidentno je da ćete naleteti na jednu priliku koju ma nikako nećete moći ni želeti da propustite. Vi sad gledajte šta ćete i kako ćete, a ako ste voljni da saslušate savet, on bi definitivno bio – ne idite na onu stranu koja vam može doneti probleme u narednom periodu, a ako ništa drugo – onda veliku grižu savesti. Sada vam je sve jasno. Usamljeni pripadnici ovog znaka su privučeni osobom koja je vrlo zanimljiva, harizmatična, sjajan sagovornik i uz to – veoma privlačna. Sve bi ovo bilo slatko i divno, da nije te njene zauzetosti...jel da...Da, da obično to tako biva – neka „caka“ mora da postoji.....

Posao

5-og septembra Mars ulazi u vaš znak i polje ličnosti, a istog tog dana i vaš vladar Merkur kreće direktnim hodom. Ove nedelje vas čeka i pun Mesec u polju poslovnih partnerstava i saradnika. Šta sad sve to znači? Pa ovako – u prvoj polovini nedelje potrudite se da dobro sagledate situacije oko vas i ne povlačite nikakve ishtrene poteze. Samo ćutite, gledajte i razmišljajte. U drugom delu nedelje već je vreme da se pokrenete, jer će vam mnogo toga biti jasnije i videćete koje su prave prilike za vas. Ulazite u period kada ćete imati dovoljno energije, volje, ali i sposobnosti da napravite velike promene.

Novac

Finansije nisu loše, ni malo. Održavate vi tu neki korektan balans, razmišljate pre nego što „bacite pare u vetar“ i vodite računa u šta ih investirate. Ma bravo, racionalne Device!

Zdravlje

U prvom delu nedelje ćete mi biti prave „Toze nervoze“. Tražite izduvni ventil za taj stres koji nosite u sebi, i trebalo bi da bude sve u redu.

Vaga

*ALT

Hrana

Super vam je linija, drage Vagice. Jeste, mučite mi se povremeno sa tim slatkim iskušenjima, ali se generalno gledano – solidno „držite“. Obratite pažnju, jer ulazite u dane kada će iskušenja biti sve više, a sve teže će im biti odoleti.....

Ljubav

Partner je promenio svoje ponašanje, ali vi još uvek niste sigurni da li vam to prija ili ne. Pratite situaciju i u fazonu ste „hajd da vidimo dokle ćemo da stignemo“. Mars, koji vlada vašim partnerstvima, ulazi vam u polje koje vam je „iza leđa“, pa zato teško procenjujete da li se voljena osoba ponaša tako kako se ponaša zato što želi da vam se prilagodi, ili vam nešto „mulja“. U svakom slučaju, vi ćete se truditi da ove nedelje budete korektni i da potencirate na nekim lepim momentima između vas dvoje. Usamljeni pripadnici ovog znaka već izvesno vreme čekaju da upoznaju „oči u oči“ jednu osobu. Moguće je da je to sa kim ste do sada imali samo komunikaciju preko telefona ili društvenih mreža, a to može biti i osoba o kojoj duže vreme slušate od svojih prijatelja. No, šta god da je od ovoga – susret je tokom ove sedmice. Mogu samo da vam kažem da ovo može biti vrlo, vrlo zanimljivo dešavanje....

Posao

Sve ono što je bilo u zastoju kada su dogovori u pitanju, krenuće da se mnogo intenzivnije odvija u ovoj nedelji. Neke od vas očekuje zaista bitan sastanak sa osobom koja može u potpunosti promeniti vaše dosadašnje funkcionisanje kada je posao u pitanju. Najave nekih važnih saradnji i projekata su već tu, a ako se realizacija ne pokrene ove nedelje, onda će to biti u skorijem narednom periodu. Merkur kreće direktno 5-og septembra, pa očekujte da se sve ubrza i intenzivira. Vi ćete, za divno čudo, biti strpljiviji nego inače. Osećate i vi da se nešto veliko „iza brda valja“ i spremni ste da sačekate svoju šansu!

Novac

S jedne strane – ako se pustite, potrošićete i ono što ste zaradili, i još dva puta preko toga. S druge – zaista sada možete malo da povučete ručnu kočnicu. Iskoristite ovu priliku, ne razbacujte se.

Zdravlje

Ako ste stariji pripadnik znaka, možete imati tegoba sa kičmom, naročito u ramenom i lumbalnom delu. Mlađe Vage pucaju od zdravlja. Dobro, možda neke manje alergijice stoje....

Škorpija

*ALT

Hrana

Da ste vi veliki gurmani, to već znamo. Ipak, drage Škorpije, vaš vladar Mars ulazi u znak Device i mislim da baš i nije neko vreme da njupate sve što vam padne pod ruku. Potrebno je od ove nedelje povesti nešto više računa o tome šta je dobro i zdravo za vaš organizam, a šta ne.....

Ljubav

Vaš vladar Mars prelazi u znak Device u prvom delu ove sedmice. U nekom pozitivnom kontekstu – ovo bi označilo da ćete vi biti dobar organizator, da ćete se truditi da odnos sa voljenom osobom ulepšate nekim sitnicama, znacima pažnje, da ćete poboljšati vašu svakodnevicu. U nekom negativnom kontekstu pak, ovo bi vam moglo doneti da postanete zakeralo, preterano kritični i da samo gledate kakav će potez voljena osoba napraviti, da biste mogli da joj sa zadovoljstvom zvocate. Iskreno, malo je verovatno da će biti samo jedno ili samo drugo. Verovatno ćete napraviti neki koktel ponašanja, koji će samo vama biti jasan, a mučeno vaše voljeno biće neće znati kako da se ponaša. Pa, nek vam je sa srećom – bar se nećete isposvađati, mnogo....malkice – možda....Usamljene Škorpije će ili preko poslovnog segmenta ili preko nekog od prijatelja upoznati osobu sa kojom imaju razliku u godinama. Pun Mesec u polju ljubavi govori o tome da bi ovaj susret mogao biti značajniji nego što to sada mislite...

Posao

Do polovine nedelje ćete se nervirati i „gristi“ sve oko sebe zato što se ne dešava ništa. Ili se pak dešava sve ono što vi ne želite. Iskulirajte malo i ne grmite na sve strane – od sredine sedmice poslovni segment se pokreće, a sve ono što je do sada bilo nedefinisano i u zastoju, počeće da se raspetljava. Neke od vas očekuje bitni poslovni sastanak ili dogovor koji će promeniti sve. Škorpije bi trebale da puste da se sve odvija svojim tokom i da samo prate situaciju. Verujte, ovo je najbolji sistem trenutno za vas. Ako budete pokušavali da „gurate“, možete zabrljati. Neka drugi potenciraju na svemu, vi se samo prepustite.

Novac

Prosto vas je strah da se opustite kada je novac u pitanju. Dugogodišnji period koji vas je namučio za sve pare, uzima svoj danak. Pare imate, a stisli ste se kao da nemate ni cvonjka u džepu.

Zdravlje

Stres je slaba tačka i kod mlađih i kod starijih Škorpija. Takođe, vreme je da se posvetite promeni nekih životnih navika.

Strelac

*ALT

Hrana

Pa.....definitivno su se Strelčevima apetiti otvorili....Doduše, dosta se vi trošite ovih dana, pa vam je zaista potrebno da jedete više nego inače. Pokušajte makar da obroci budu raznovrsni, a pošto vam je potrebno više gvožđa – jedite cveklu, džigericu, spanać, pijte sok od paradajza.

Ljubav

Vi ste mi malo previše usmereni na ono što je vama bitno i važno (a to definitivno nije voljena osoba), pa se emotivni ili bračni partner oseća kao „zadnja rupa na svirali“. Zato nije ni čudo što je vaše voljeno biće itekako raspoloženo da se svađa i da vam „jede džigericu“. Vi ćete, doduše reći partneru da non stop priča jedne te iste priče, ali pokušajte da ga razumete. Ne može da priča o lalama i maslačcima, kad se oseća zapostavljeno i smatra da ga ne zarezujete dva posto. Kad Merkur krene direktno 5-og septembra kao postoje neke šansice da odnos počne da funkcioniše bolje. No, ne zavisi vaš odnos samo od kretanja planeta, zavisi i od toga koliko ste spremni da se potrudite. Pa vi izvolite. Usamljenim Strelčevima, hteli ne hteli, prošlost okupira misli. Ta vam se neka bivša osoba uzvrtela po glavi i ne pokazuje nikakvu nameru da izađe i da se skloni. Pa šta da radite, kontakt ostvarite, pa da vidimo gde to ide....

Posao

I za vas isto važi – čučite i čekajte do 5-og septembra, gledajte da se u međuvremenu ne isposvađate sa ljudima koji su vam poslovno bitni. Od 5-og Merkur, planeta koja vlada vašim poslovnim partnerstvima kreće direktnim hodom, a Mars ulazi u znak Device i vaše polje karijere. Ima da uletite u period koji će da vas „voza“ sve u šesnaest, nećete znati gde udarate od posla. Vidim ja, kukaćete vi za ovim danima kada se nije događalo ama baš ništa. No, šalu na stranu – poslovni segment se pokreće, a pokreću se i prilike koje su Strelčevi čekali. Promene su već tu u vašoj blizini. Spremite se za akciju, jer krećemo junački!

Novac

Kažu da pare ljude kvare, ali vi nemate ništa protiv da i vas malo finansije „kvare“ ovih dana. Para će biti, za to nemojte da brinete. Brinite kako ćete ih rasporediti. Imate vi dugova koje treba pokrpiti, zar ne?

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi mogli u prvom delu nedelje da osete neke manje tegobe ili blagi pad imuniteta. Mlađim Strelčevima ovih dana je sve potaman po pitanju zdravlja.

Jarac

*ALT

Hrana

Vi ste mi u nekom čudnom periodu, kada vam malo toga zaista prija kada je hrana u pitanju. Potrebno vam je više kuvane hrane, potrebne su vam neke supice i čorbice i puno minerala kroz povrće....

Ljubav

Nešto napetih momenata u vašim emotivnim ili bračnim partnerstvima može doneti pun Mesec koji se smestio u vaše polje komunikacije i dogovora. No, ništa ovo nije strašno, obzirom da je vaša planeta sada vrlo stabilna i vi ćete nekako uvek uspeti da pronađete pravi način da smirite strasti i vratite balans u odnos sa voljenom osobom. Ove sitne prepreke i smetnje, koje će naročito biti aktivne polovinom nedelje, biće relativno lako prevazići. Usamljeni pripadnici ovog znaka shvataju da je više osoba zainteresovano za njih. Ne možete da poreknete da vas sve ovo privlači i čini zainteresovanim, ali trenutno biste najradije da ostvarite kontakt sa bivšim partnerom, jer vam se vrlo često mota po glavi. Da je to ove sedmice moguće, pa jeste. Zato pokušajte, pa ćemo da vidimo šta će biti na dalje....

Posao

Od 5-og septembra sve situacije u poslovnom segmentu će se pokrenuti odjednom. Dogovori, kontakti, sve ono vezano za papirologiju, dozvole, projekti koji su bili u nekom zastoju – ma bukvalno sve. Problem će nastati zato što ćete se u roku od 24 sata naći u potpunosti zatrpani obavezama sa svih strana. Udahnite duboko i prvenstveno se spremite da se organizujete i napravite plan rada, jer će od toga zavisiti koliko ćete biti uspešni i zadovoljni onim što ste uradili. Imate neke važne najave – da li su u pitanju poslovne saradnje, promene radnog mesta, unapređenje – kod svakog od vas je različito....

Novac

Ove sedmice može biti nekih neočekivanih priliva, ali možete i naplatiti nešto od čega ste već bili maltene pa spremni da dignete ruke....

Zdravlje

Mlađi Jarčevi – obratite pažnju na zube. Kod starijih pripadnika znaka može biti nekih tegoba sa cirkulacijom ili krvnim pritiskom.

Vodolija

*ALT

Hrana

Imate vi tako običaj da se hvalite kako vam je želudac od čelika i da radi kao Švajcarski sat. No, mogli biste malo da mu pomognete ove sedmice – da više pijete vode, da jedete kuvanu hranu, variva, supe, čorbe. Malo preskačite pohovano i prženo....

Ljubav

Ako budete tvrdoglavi, ako budete baš onako raspoloženi da se inatite i isterujete svoju volju, budite sigurni da će vam prva polovina sedmice biti izuzetno naporna kada su vaše emotivne veze i bračne zajednice u pitanju. Ako želite da ovo zaobiđete, prihvatite ono lepo što vam voljena osoba nudi, a vi joj uzvratite na isti način. Jer, biće ovde i mogućnosti za izuzetno lepa dešavanja između vas dvoje, pa nemojte dozvoliti da vas neke sitnice izbacuju iz takta. Usamljeni pripadnici ovog znaka mogu ostvariti jedan vrlo zanimljiv susret sa prošlošću. Da li će nešto biti od ovoga? Pa, iskreno – malo je verovatno, pre mi se čini da ćete se samo obradovati jedno drugom i provesti neke lepe zajedničke momente...Dobro, kod nekih od vas može doći i do seksualnog kontakta, ali nećemo da cepidlačimo sada....Da znate, imate vi mogućnosti i da upoznate nekog novog, i to osobu koja je baš, baš zanimljiva i harizmatična.

Posao

Pokreće se sve ono vezano za poslovna partnerstva. Merkur u vašem sedmom polju ove sedmice, tačnije 5-og septembra kreće direktnim hodom, dajući vam priliku da sve ono što je planirano i okvirno dogovarano, sada i zaživi. Dosta toga se kod vas sada vrti i oko stranih firmi i inostranstva, pa je itekako moguće da se i ovde naprave neki zaista povoljni dogovori. Takođe, neke šanse će vam se otvoriti, a da na njih niti ste računali niti ste sanjali – i to prilično dobre! Sada budite otvorenog uma i spremni za promene, jer one svakako dolaze. Zato razmišljajte u hodu i budite aktivni!

Novac

Prilivi su standardno dobri, a vreme je i da se sada posvetite tome da istinski zatvorite neka dugovanja i pokrpite rupe u kućnom budžetu.

Zdravlje

Nervozni ćete biti, imaćete i problema sa spavanjem, ali ako ste mlađa Vodolija – to vam je to. Stariji pripadnici znaka mogu imati tegobe sa krvnim pritiskom.

Ribe

*ALT

Hrana

Više ste počeli da se bavite sobom, svojom ishranom, trudite se da promenite nešto u svojim životnim navikama. I vama je ove nedelje potrebna barena, kuvana hrana. Takođe, i više tečnosti. Izbegavajte jake začine.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku ove sedmice, a takođe i konjukcija Merkura (vlada vašim partnerstvima) sa energičnim Marsom, doneće Ribama da u prvoj polovini nedelje neće moći da prećute neke situacije voljenoj osobi. Jednostavno, ono što vas „bode u mozak“ i što vam smeta, moraćete da kažete, pa kud puklo da puklo. Da može biti tenzije sa voljenom osobom, može. Ali bitno je što će ovo raščistiti neke probleme, što će dovesti do konačnog rešenja za situacije koje su vas mučile. Ako će doneti dobro, pa onda šta da se radi – posvađajte se. Ostatak nedelje će vam doneti smirenje i zadovoljstvo. Usamljeni pripadnici ovog znaka su skontali da neko pokušava da privuče njihovu pažnju, ali još uvek ne reaguju na to. Za sada ćete samo pratiti situaciju, razmišljajući da li da ovoj osobi date šansu....

Posao

Obratite pažnju početkom nedelje na odnose sa onima sa kojima blisko sarađujete i koji su vam poslovno važni. Tenzije će biti povišene i mogu se javiti nesuglasice, ali i neke nejasne situacije koje će vas zbunjivati i nećete znati kako da odreagujete. Najbolje je doduše da ne reagujete, da pustite da se stvari raščiste i razjasne, što će se ubrzo i dogoditi. Mogu vas iritirati promene u poslednjem trenutku ili pak kratki rokovi koji su vam nametnuti, a evidentno je da ćete imati problema i sa organizacijom, jer će obaveza biti više nego inače. Probajte da funkcionišete polako i da ne žurite nigde.

Novac

Dosta stabilni prilivi tokom ove nedelje, ali će vas u jednom momentu zatrpati i troškovi na koje niste računali.

Zdravlje

Pun Mesec je u vašem znaku ove sedmice, pa ćete sigurno biti podložni velikim promenama raspoloženja, nesanici. Stariji pripadnici znaka mogu imati manje tegobe sa alergijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare