Stiže još jedna- a možda i više od jedne kraljevske bebe?

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt čekaju svoje treće dete, Kensingtonska palata je sve potvrdila, a sada se šuška da bi i njena sestra Pipa mogla da bude u drugom stanju.

Utorak, 05.09.2017.

11:08

Izvor: Super žena

Stiže još jedna- a možda i više od jedne kraljevske bebe?
Foto: Getty

Podeli:

Kejt je trudna, najverovatnije, tri meseca koliko se u oba prethodna slučaja čekalo na objavu.

Prvu trudnoću objavili su kad je Kejt bila svega nekoliko nedelja u drugom stanju, nakon što je primljena u bolnicu decembra 2012.

Mali princ Džordž rođen je 22.jula 2013. u bolnici Sent Meri, u centru Londona. Druga trudnoća objavljena je u septembru 2014, kad su vojvotkinju usled prekomernih mučnina tretirali u palati. Princeza Šarlot je rođena 2.maja 2015. u istoj bolnici kao i brat.

S obzirom na drugo stanje Kejt se neće na dalje baviti humanitarnim radom u Centru za decu Hornzi road u Londonu.

Nova beba biće peta u redu nasleđivanja britanske krune. Kladionioce najviše šanse daju imenima Alis i Viktorija ukoliko bude devojčica, a Artur i Henri za dečaka.

Inače, ostrvski mediji sada istražuju da li je i Pipa Metjuz trudna, jer su sestre navodno oduvek želele da čekaju bebu isto vreme.

Da li im se želja ispunila?

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare