Pravilo broj 1 za seks sa novim dečkom

Ne dozvolite da vas ponese strast, već sačekajte barem do petog susreta pre nego što stupite u seksualne odnose s novim partnerom, kažu nova istraživanja.

Ponedeljak, 25.09.2017.

11:22

Izvor: Super žena

Pravilo broj 1 za seks sa novim dečkom
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Rezultati nedavno sprovedenog istraživanja pokazali su da je ženi potrebno najmanje četiri susreta s novim muškarcem da bi proučila da li je taj muškarac dobar za vezu.

Istraživanje je obuhvatilo dve hiljade žena, a rezultati su otkrili da će pre odlaska u krevet s novim muškarcem žena očekivati najmanje 12 razmenjenih SMS poruka, pet dužih telefonskih razgovora i barem jedan buket cveća.

Pre prvog seksa trebalo bi da su odgledali tri filma zajedno, razmenili sedam strastvenih poljubaca, kao i pojeli četiri zajednička obroka.

Tek nakon svega ovoga žena će uspeti da otkrije da li ima znakova koji pokazuju da je nestrpljiv kada je seks u pitanju.

A ako muškarac tokom zajedničkog izlaska odmerava neku drugu ženu, veza će gotovo odmah doživeti svoj kraj, zaključuje se u istom istraživanju.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.