Godinu nakon pljačke kao da je zaboravila u šta se klela

Filmska pljačka Kim Kardašijan na prošlogodišnjoj Nedelji mode u Parizu nije je baš ničemu naučila. Iako se svečano "zaklela" da više neće objavljivati slike na društvenim mrežama, ona je to vrlo brzo zaboravila. Godinu kasnije ona je aktivnija nego ikada i nema nameru da prestane.

Sreda, 04.10.2017.

10:36

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Vivienne Westwood

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Godinama je bezbrižno objavljivala slike na društvenim mrežama, a onda se odjednom našla u neprijatnoj situaciji- Kim je usred noći opljačkana u iznajmljenom stanu u centru Pariza. Lopovi su joj ukrali dva telefona i nakit vredan 10 miliona dolara.

Policiija još nije uhvatila počinioce, a slike užasa starleta ima i danas.

"Bila sam spremna na najgore. Mislila sam da će me silovati", ispričala je nekoliko meseci posle pljačke.

Svega šest dana nije se oglašavala na društvenim mrežama, a finansijski stručnjaci su je posavetovali da se ipak opameti jer će mesečno gubiti i do milion dolara.

Happy Birthday @steph_shep I love this pic of us!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

NYC

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ubrzo zatim je počela da se "otvara"- govorila je o svojoj psorijazi, problemima u braku, zdravstvenim problemima njenog supruga.....

Toliko o medijskoj apstinenciji.

Ubrzo posle svega toga, vratila se svim starim navikama - provokativnim fotografijama, dekadentnim zabavama i uživanju u raskoši i bogatstvu, zbog čega je bila meta napadača.

Versace at the Harper's Bazaar Icons Party

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare