Tri horoskopska znaka kojima jesen donosi novu ljubav

Ovi znaci konačno ostavljaju loš period iza sebe. Sada ih čekaju topli zagrljaji, strasni poljupci i sudbinski susreti.

Subota, 07.10.2017.

09:26

Izvor: B92

Tri horoskopska znaka kojima jesen donosi novu ljubav
Foto: Thinkstock

Podeli:

Bik

Kada je ljubav u pitanju, prethodni period nije bio baš idealan za Bikove. Oni koji su bili u vezi, suočavali su se sa stalnim kritikama partnera, koji je ocenjivao svaki njihov postupak. Sada tome konačno dolazi kraj, te će vaše raspoloženje biti mnogo bolje. U oktobru mesecu ćete biti mnogo emotivniji, to će vas pokrenuti da osmišljavate romantična iznenađenja, ali podstaći na duge i iskrene razgovore. Tako ćete unaprediti vašu vezu ili dovesti do toga da pronađete novog partnera.Slobodne znake čeka flert, a zvezde savetuju da se opustite i prepustite osećanjima jer je period idealan za emotivnu romansu.

Rak

Rakovi će dugo pamtiti ovu jesen jer će biti obeležena zabavom i ljubavlju. U narednih nekoliko meseci ćete biti u velikom društvu, te vas očekuje novo poznanstvo koje se može izroditi u pravu ljubav. Savet je da se prepustite ljubavnoj euforiji i da slobodno iskažete šta želite. Zauzeti znaci će konačno pronaći mir i stabilnost, a to će im pomoći da konačno odluče da li će ostati u vezi, ili je vreme da stave tačku i potraže novog partnera.

Vodolija

Vodolija sledi veoma uzbudljiv period, a ovo se posebno odnosi na pripadnike znaka koji su u dugim vezama. Tokom jeseni osetićete potrebu za još većim zbližavanjem, zbog čega je moguće da ćete poželeti da taj odnos unapredite, a to čak može značiti i planiranje braka. Ukoliko ste sami, tokom jeseni ćete poželeti da se “skrasite”, te umesto stalne vrve ljudi, da dane provodite sa partnerom. Povoljan period da uplovite u emotivnu vezu koja će vas ispunjavati je sredina oktobra meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare