Uz ovaj domaći recept ispeglaćete bore za sedam dana

Nažalost, pojava bora je neminovna kod svake žene, a sa njihovom pojavom počinjemo da se grčevito borimo, koristeći različite kreme, metode i kozmetičke tretmane. Najskuplje kreme ne garantuju kompletno rešenje protiv neravnina na licu, pogotovu zato što koža vrlo brzo navikava na kupovne kreme i ne daje uvek odgovarajuće rezultate.

Četvrtak, 12.10.2017.

10:00

Izvor: Super žena

Uz ovaj domaći recept ispeglaćete bore za sedam dana
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ako imate vremena i želju za spremanje domaće kreme protiv bora svojim rukama, onda možete iskoristiti ovaj odličan recept.

Ova domaća krema je idealno sredstvo za negu kože: hidrira, poboljšava ten, smanjuje vidljive bore i usporava proces starenja kože.

Njena prednost – prirodni sastojci i bezbednost. Odgovara svim tipovima kože. Rezultati su vidljivi već za sedam dana.

Oni koji se sa poštovanjem ophode prema svojoj koži zavoleće ovu kremu.

Potrebno je:

- žumance
- kašika meda
- 2 kašike apotekarskog vazelina

Priprema:

Vazelin otopiti na vodenoj pari. Biće potrebno nekoliko minuta. Skinuti sa šporeta i dodati ostale sastojke: med, žumance i ulje. Sve sastojke temeljno promešati. Mešajte par minuta, dok ne dobijete homogenu smesu. Preručite u kutiju, može od stare kreme, biće dovoljna kutija od 50 ml. Laganim, masirajućim pokretima nanosi se na očišćenu kožu. Posle 30 minuta ukloniti ostatke kreme vatom umočenom u mineralnu vodu ili vlažnom maramicom za lice.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare