I ona je trudna? Porodica Kardašijan postaje bogatija za još jednog člana

Sudeći prema pisanju svetskih medija, rijaliti zvezda Kortni Kardašijan čeka četvrto dete, dve godine nakon što je rodila najmlađeg sina.

Petak, 13.10.2017.

13:57

Izvor: Super žena

I ona je trudna? Porodica Kardašijan postaje bogatija za još jednog člana
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

"Kortni je trudna. Otac deteta je njen dečko Junes Benđim, ali još uvek ne žele da podele tu vest", tvrdi izvor tabloida "In tač" (In Touch).

Kako je rekao, američka zvezda se obradovala rezultatima testa, a u više navrata je isticala da želi još dece. Čak i kada je raskinula sa dugogodišnjim dečkom Skotom Disikom.

“Želim bar šestoro dece, samo ne znam da li je to božji plan”, rekla je ona svojevremeno.

*ALT

Iako su zajedno još od maja, izvor je rekao da je Kortni već sada ubeđena da će njen 24-godišnji dečko biti odličan otac.

“Treba joj neko ko će biti stalno tu, a Junes je dobar mladić”, zaključio je on.

Nakon što su procurile informacije o trudnoći najstarije sestre Kardašijan, svetski mediji su počeli da im čestitaju, te su istakli da je ovo pravi bebi bum u porodici.

Prvo je Kim Kardašijan potvrdila da čeka bebu, koju će u januaru na svet doneti surogat majka, a potom smo saznali da su sestre Kajli i Kloi u blagoslovenom stanju.

A sada izgleda da u porodicu stiže i četvrta prinova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare