Najseksi medicinska sestra Instagrama: Uz mene se pacijenti osećaju bolje

Amerikanka Lauren Drain ima nezvaničnu titulu najseksepilnije medicinske sestre. Nju prati neverovatnih 3,2 miliona ljudi na Instagramu.

Petak, 13.10.2017.

14:41

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Tridesetjednogodišnja Lauren Drain živi na Floridi, gde je zaposlena kao medicinska sestra, specijalizovana za kardiologiju.

Karijeru u zdravstvu je započela sa 16 godina, a pored svog glavnog zanimanja, Lauren radi i kao lični trener.

Zahvaljujući svojoj dobroj organizovanosti, ona uvek nađe vremena za intezivne treninge u teretani, a ne krije da su upravo vežbe zaslužne za njen vitak izgled.

Ona je takođe zagovornica aktivnog stila života, te kaže da je on ključ dugotajnog zdravlja.

"U svojoj karijeri nikada nisam videla profesionalnog sportistu koji je doživeo ozbiljnu zdravstvenu krizu. Postoji razlog za to - aktivan životni stil smanjuje rizik od bolesti i promoviše opšte dobro", poručila je Lauren.

U trenutku kada je osetila slabost i umor, ona je rešila da preuzme kontrolu nad svojim životom.

"Želela sam da budem zdrava, zgodna, jaka, sigurna žena koja aktivno zaustavlja bolest umesto da je leči pilulama i lekovima", izjavila je u intervjuu za "Dejli Mejl"

Osim što redovno objavljuje motivacione fotografije i videe na Instagramu, Lauren je veoma aktivna i na blogu gde promoviše zdrav život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.