Žena mi je pobegla sa 36 godina mlađim muškarcem: Da li da budem srećan?

Imam 56 godina, moja žena 54, pobegla je sa 36 godina mlađim. Pitam se da li da budem srećan ili nesrećan.

Subota, 11.11.2017.

14:15

Izvor: B92

Žena mi je pobegla sa 36 godina mlađim muškarcem: Da li da budem srećan?

Podeli:

GČ: I jedno i drugo. Srećan pošto si se oslobodio (iako te je ona šutnula) bolida, srećan što je ona srećna sa drugim i što je seksualno zadovoljava, kada ti već nisi bio sposoban za to. Takođe srećan, pošto ti neće dolaziti kući i stalno zvocati i smarati te, već će sa osmehom na licu provoditi život. Doduše ne sa tobom ili zbog tebe, ali kakve veze ima. Srećna žena je san svakog muškarca. (Ovo poslednje je bio sarkazam, a ti sad zamoli nekog da ti objasni šta to znači). Srećan pošto će, dotična, završiti u zatvoru zbog „seksulanog opštenja sa mlađim punoletnikom" i što će je ovaj, kada mu se smuče njene obešene grudi zvane „afrikanke", šutnuti, baš kako je i ona tebe šutnula!

Nesrećan iz dva razloga. Prvi, što ti nisi našao neku „piletinu" i seksulano uživao. (Da, pretpostavio sam da si ti ona vrsta paćenika, koji veruju u jednu ljubav, vernost (kao da si pas, a ne čovek) i da ti tako „nešto" ne bi nikada ni palo napamet). Drugi razlog, zbog kojeg treba da se nesrećan, je taj što će ti se tvoja bivša (verovatno vrlo brzo) tebi da vrati a ti ćeš je prihvatiti zbog svojih paćeničkih životnih stavova iz vremena Osmanlija.

(Voleo bih kada bi roditelji koji imaju sinove, pročitali tvoje pitanje i rekli svojim muškim potomcima: "Nemojte nikada biti lidbo kao čika Jovan!". Makar i jedan roditelj to da uradi, evo tebi čika Joco još jedan razlog da budeš srećan. Pomogao si nekom muškarcu, kada već sam sebi nisi mogao da pomogneš.)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.