Buduća mama se usudila da progovori o seksu tokom trudnoće

Mnoge trudnice su se pronašle u njenim rečima...

Utorak, 11.04.2017.

09:44

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Buduća mama iz Australije Mel Vots uspešno vodi blog "Moderna mama", a svojim komentarom o seksu tokom trudnoće doslovno je zapalila internet.

Blogerka, koja će postati majka po četvrti put, na svom profilu na Fejsbuku objavila je fotografiju stomačića ispod koje je napisala kratak status namenjen svim mamama.

Ovim je uspela da osvoji simpatije mnogih ljudi, te su komentari i lajkovi stizali sa svih strana sveta.

U kratkom obraćanju svojim pratiocima, Mel je otkrila da ona tokom drugog stanja nema povećan nagon za seksom.

„Znate kako neke žene imaju povećanu želju za seksom kad su trudne?”, pitala je svoje prijatelje i pratioce na Fejsbuku dodajući odmah kako ona nije jedna od njih.

Napomenula je kako se trudi, ali jednostavno joj ne uspeva. Prvenstveno jer je seks izuzetno bolan i izaziva veliko znojenje.

„Imam osip na stomaku zbog rastezanja kože. Moje grudi su oružje koje bi moglo da obori bilo koga. Teško dišem…”, nastavila je sasvim iskreno.

„U meni su po deset prstiju na rukama i nogama i kojekakvi delovi tela koji će izaći iz mene, a on i dalje govori da sam lepa i seksi. Možda je on jedan od onih ljudi koji uživaju u ovome? Ili je možda samo neverovatno brižan i užasan lažov sa previše emotivnom trudnom suprugom. U svakom slučaju, zadržaću ga”, zaključila je Mel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.