Besplatna škola za trudnice u Čačku

Predstojećeg vikenda Čačak će biti domaćin besplatnim radionicama "Zdravo bebo" za trudnice koje organizuje portal "Fit i zdrava mama".

Sreda, 24.05.2017.

11:58

Izvor: Super žena

Besplatna škola za trudnice u Čačku
Foto: Thinkstock

Podeli:

U subotu 27. maja radionice će biti održane u hotela "Aveny" od 10 do 13 časova.

Ovo je prvo izdanje radionica van Beograda i očekuje se prisustvo i učešće velikog broja budućih roditelja koji žele da čuju savete stručnjaka u vezi trudnoće i prvih dana života beba.

A ovo su utisci mama koje su prošle neke od radionica:

Danijela

Radionica je bila sjajna, bogata raznim informacijama i lepo osmišljena. Najzanimljivija radionica je svakako bila o porođaju, vrlo detaljna i ohrabrujuća. Najjači utisak ostavila je sjajna babica Dušica Dišić, svojim toplim i zanimljivim izlaganjem, kao i neonatolog dr Jasna Đorović, poučnim i korisnim savetima i primerima. Ne bih promenila ništa, jer sam iznenađena da uopšte postoji ovakav pristup i ohrabrenje za nas buduće mame, potpuno zastrašene obiljem nerazumevanja i surovim pristupima "trudničke industrije".

Danka

Najkorisnija predavanja za mene su bila od Dušice Dišić i od dr Jasne Đorović. Bilo je zaista puno poklona (iako nisam ni jedan osvojila, ali baš je divno što ste i to organizovali da obradujete mame) i korisnih brošura (pogotovo fit i zdrava mama - vrlo korisne informacije).

Dragana

Uživala sam na skupu "Zdravo bebo" i naučila puno novih i korisnih stvari. Mislim da je sjajno što omogućavate budućim roditeljima da u tu najvažniju ulogu u životu uđu spremni i edukovani, što u ogromnoj meri olakšava stvar, otklanja strah i uliva samopouzdanje.

Milica

Zahvaljujem vam se na jako korisnim informacijama koje ste podelili sa nama, budućim mamama. Bilo je prijatno slušati vas. Meni lično je bila najzanimljivija radionica o pripremi za porođaj, čula sam meni lično puno korisnih informacija.

Ana

Jako pozitivan utisak sa održane radionice i hvala na svemu! Ne bih promenila ništa, dopalo mi se kako je sve osmišljeno. Svaka tema - pomalo.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare