Supermodel poručuje: Ne ponavljajte moju grešku nakon porođaja!

Bivši top model El Mekfirsen priznala je da nakon svog prvog porođaja napravila ogromnu grešku, te savetuje sve majke da nikako ovo ne čine!

Četvrtak, 25.05.2017.

11:57

Izvor: B92

Supermodel poručuje: Ne ponavljajte moju grešku nakon porođaja!
Foto: Getty

Podeli:

Australijska manekenka i glumica El Mekfirsen, poznatija pod imenom Telo, nedavno je u jednom intervjuu otkrila da je svoje kilograme nakon trudnoće izgubila previše brzo.

Upravo zbog toga, rešila je da ohrabri mame da nikada ne žure u procesu mršavljenja, već da se polako vraćaju na staru težinu.

U intervjuu za američki "Harper's Baazar", pedesettrogodišnja El je istakla da je nakon rođenja prvog deteta osećala veliki pritisak da mora da smrša. Kako kaže, ona je u tome i uspela nakon samo tri nedelje, a danas smatra da to nije bilo dobro za njeno zdravlje.

"To nije bio zdrav način", rekla je El i dodala - "Nikada to ne bih ponovila i nisam tako nešto uradila nakon što sam rodila drugog sina Aurelijusa."

S obzirom na veliki pritisak koji danas osećaju žene nakon porođaja, manekenka je na kraju imala savet za sve žene: "Ako mogu dati savet nekoj ženi, rekla bih joj da nigde ne žuri".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare