Uređenje doma

Uz pomoć samo dva sastojka koja imate kod kuće učinite da vaš nameštaj blista

Umorni ste od brisanja nameštaja različitim hemikalijama da bi na kraju vaš nameštaj nakon par dana izgledao isto? Nudimo vam jedan prirodni recept koji će učiniti da vaš nameštaj blista.

Utorak, 13.12.2016.

13:42

Izvor: Super žena

Uz pomoć samo dva sastojka koja imate kod kuće učinite da vaš nameštaj blista
foto: Thinkstock

Podeli:

Najbolji prirodni recept koji možete da iskoristite da vaš nameštaj izgleda kao nov pravi se samo od dva sastojka. To su maslinovo ulje i limunov sok.

Vaš nameštaj od drveta dobiće potpuno novi sjaj uz pomoć ova dva sastojka koje verovatno već imate kod kuće. Sve što treba da uradite jeste da pomešate dve kašike maslinovog ulja sa dve kašike limunovog soka, i to promućkajte dobro u nekoj posudici. Nanesite na krpu ove sastojke i premažite ih po nameštaju. Ostavite da drvo upije oko 10 minuta a onda ponovo pređite namazane površine čistom krpom.

Ovo ulje se ne lepi i nema miris a i ova dva sastojka su zdrava, tako da ne morate da brinete da li će vaši ukućani udisati neke štetne materije. Ova kombinacija će očistiti vaš nameštaj al će ga i nahraniti. pored toga, maslinovo ulje je koristan sastojak za prikrivanje sitnih ogrebotina na nameštaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare