Uređenje doma

Ako želite najbolji antidepresiv, okrečite sobu u ....

Ukoliko se dvoumite u koju boju da okrečite svoj stan, predlažemo vam nijanse koje će prijati vašem oku i delovati kao antidepresiv. A to je bilo koja nijansa zelene boje, jer upravo ona odmara i smiruje.

Sreda, 01.03.2017.

14:00

Izvor: B92

Ako želite najbolji antidepresiv, okrečite sobu u ....
Foto: Thinkstock

Podeli:

Dizajneri preporučuju da zelene zidove uklopite sa nameštajem koji je pretežno bele boje.

S druge strane detalje vašeg enterijera možete odabrati i u drugim bojama čime ćete postići zanimljiv i upečatljiv izgled. Tako, možete odabrati kontrastne boje, ili jednostavne tamnije nijanse. Šta god odlučite, nećete pogrešiti.

Foto: Thinkstock

Sličan efekat se postiže ukoliko se odlučite da sobu ispunite zelenim nameštajem. U tom slučaju, poželjno je opredeliti se za neutralne boje zidova, kako ne biste stvorili utisak prenatrpanosti.

Sa zelenim nameštajem se divno slažu komadi u boji drveta koji stvaraju utisak prirodnog enterijera. Ukoliko se odlučite za moderan dizajn za zelenim elementima, možete odabrati narandžastu, lila ili tamno ružičastu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare