Uređenje doma

Najurednija žena u Americi otkriva trikove koji će vam olakšati sređivanje doma

Zbog sjajnih trikova, Amerikanka Aleksandra Kostelo je postala TV zvezda, a njen video-snimak u kome pokazuje zanimljiva rešenja postao je viralan.

Utorak, 18.07.2017.

12:50

Izvor: Super žena

Najurednija žena u Americi otkriva trikove koji će vam olakšati sređivanje doma
Foto: Printscreen / Youtube

Podeli:

Profesionalna organizatorka Aleksandra Kostelo živi u najbolje organizovanoj kući u Americi, a ističe da je samo uz pomoć nekoliko stvari transformisala svoj životni prostor.

Aleksandra napominje da vam za to neće biti potreban ogroman budžet, već dobar plan.

U razgovoru za britanski "Dejli mejl", organizatorka je otkrila prvi savet, a reč je o razvrstvanju stvari na one koje često koristite i na one koje su neupotrebljive. A trik se krije u tome što upotrebljive stvari možete da učinite organizovanim i pristupačnim upravo pomoću neupotrebljivih predmeta.

Pravi primer za to je pleh za pečenje koji retko koristite. U njemu možete da razvrstate začine, koje ćete potom lakše pronaći. Aleksandra navodi da stari stalak za sušenje suđa može da postane odličan predmet u kome ćete organizovati fascikle i materijale u kancelariji.

Na kraju, ova žena savetuje da svake večeri izdvojimo 15 minuta za izbacivanje nepotrebnih stvari iz kuće i za malo sređivanje kako nas na kraju sedmice ne bi sačekao ogroman nered.

Kostelova je sve trikove otkrila u video-materijalu koji je okačila na svom kanalu, a praktični saveti su oduševili domaćice širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.