Uspešne žene

Britak um, lepo telo: Upoznajte najseksepilnije političarke na svetu

One su i lepe i pametne. Imaju sve, ali da li su srećne?

Četvrtak, 19.05.2016.

11:28

Izvor: stil.kurir.rs

Britak um, lepo telo: Upoznajte najseksepilnije političarke na svetu
foto: Thinkstock

Podeli:

Ko je rekao da političari moraju da budu sredovečni muškarci s naočarama i bradom? Poslednjih godina žene su počele da dominiraju političkom scenom širom sveta. Sve više možemo da vidimo u skupštini žene koje izgledaju neverovatno moderno i lepo.

One su našminkane besprekorno, imaju frizuru po poslednjoj modi, prate trendove kad je odevanje u pitanju.

Predstavljamo vam najseksipilnije političarke na svetu:

Nikol Mineti

Nikol (31) je po struci stomatolog, ali je odlučila da se posveti politici. Pažnju medija je privukla kada je optužena da je dovodila žene na kontroverzne zabave kod, sada već bivšeg premijera, Silvija Berluskonija. Takođe su istraživane i njene sumnjive aktivnosti tokom bavljenja politikom.

Tokom trajanja sudskog procesa nisu prošle nezapaženo njene fotografije iz ranijih perioda na kojima izgleda neverovatno seksi. Na žalost, osuđena je na 3 godine zatvorske kazne.

Y•E•L•L•O•W

A photo posted by Nicole Minetti (@minettinicole) on

Alina Kabaeva

U periodu od 2007 do 2014. godine, muškarcima koji su radili u Ruskoj Dumi nije bilo lako da se skoncentrišu na posao, jer im se u tom periodu pridružila Alina Kabaeva.

Ova političarka je pre svog posla u Dumi bila poznata kao atletičarka i model sa naslovnih strana Vog i Maksim magazina. U tom periodu su počele da kruže glasine kako je i sam Vladimir Putin bacio oko na lepu Alinu, te da zbog nje napušta svoju suprugu.

Maria Rosaria Karfanja

Dovoljno je da bacite jedan pogled na ovu Italijanku i da shvatite zašto je dospela na listu najseksipilnijih političarki sveta. Pre bavljenja politikom, Maria je bila zabavljačica i model. U politiku ulazi 2004. godine i od tada pa do sada je izuzetno aktivan član u Italiji.

Maria sada ima četrdeset godina i uspela je da "preživi" čak i u vladi sada bivšeg ministra Silvija Berluskonija.

Zanimljivo je da je bila upletena u skandal oko telefonskog seksi razgovora sa Berluskonijem.

Svita Žaža

Iako u ranim četrdesetim ova lepotica je 100% seksi. Libanska političarka postala je aktivna nakon hapšenja njenog supruga 1994. godine. Gde god krene, kamere je prate i što je dokaz da je ona jedna od seksipilnijih političarki u svetu.

#lebanon

A photo posted by Sethrida Geagea (@sethridageagea) on

Pogledajte ostale političarke koje su zaludele svet svojom lepotom:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.