Uspešne žene

Posetite 2. po redu "Mama biznis fest"

Drugi po redu "Mama biznis fest", koji Udruženje Mame Novosađanke organizuje, održaće se u subotu, 26. novembra 2016. godine, od 10 do 20 časova, u tržnom centru Mercator, u Novom Sadu. Ulaz je besplatan.

Utorak, 22.11.2016.

11:49

Izvor: Super žena

Posetite 2. po redu

Podeli:

Na manifestaciji će se predstaviti 50 mama, sa svojim delatnostima, koje su veoma šarenolike i interesantne.

ZAŠTO MAMA BIZNIS FEST?

Putem manifestacije Mama biznis fest želimo da podržimo žensko preduzetništvo, pomognemo umrežavanju mama preduzetnica i plasiranju njihovih proizvoda i usluga na trzištu, ali isto tako i da uživo i na jednom mestu, predstavimo ponudu, odnosno zadovoljimo potrebe i potražnju za raznim prozvodima i uslugama koje su do sada mame pokazivale u nasoj Fejsbuk grupi putem onlajn pitanja. Manifestacija za cilj ima i informisanje i edukaciju majki preduzetnica, ali i onih koje to tek planiraju da postanu.

Ideja za Mama biznis fest proistekla je iz "Kaži pokaži" dana, svakog poslednjeg petka u mesecu kada mame mogu da promovišu svoje poslove na našoj Fejsbuk grupi. Pokazalo se da postoji ogroman broj žena koje nešto rade ili imaju ideje za posao i da im je potrebna određena pomoć i podstrek za to. S obzirom na to da je veliki broj naših članica na ovaj način stekao veliki broj kupaca, nametnula se potreba da ovaj događaj organizujemo i uživo. Biti majka i zarađivati za život nije jednostavno.

Prvi Mama biznis fest održane je u julu na Ribljoj pijaci i bio je izuzetno uspešan.

ŠTA ĆE SVE MOĆI DA SE VIDI I KUPI

Posetioci će imati priliku da vide i kupe nešto od korisnih i lepih stvari koje prave i prodaju mame: prirodnu kozmetiku, rukotvorine, umetničke predmete, odeću, unikatni nakit, lutke, stvari za kuću, posteljinu, platnene pelene, torbe, tkanu metražu i pletene stvari, figurice za torte, autorske knjige itd.

Biće promovisani masaža i masaža beba, šminkanje i manikir, joga, reiki, fotografske usluge, dekoracija venčanja, graviranje, finansijsko savetovanje, saveti za dojenje, časovi stranih jezika i muzike, rekonekcija, sadržaji za decu, onlajn marketing i još mnogo toga.

Svoje mesto će naći i organsko povrće, hrono pecivo, med i proizvodi od meda, speltino brašno, medenjaci, matični sokovi i voćna vina, domaći ratluk.

Mališane očekuju brojne zanimljive radionice i iznenađenja.

SAVETOVANJE NA LICU MESTA

Predstojeći Mama biznis fest obogatili smo dodatnom ponudom u vidu konsultacija i saveta od strane stručnjaka iz oblasti podrške ženskom preduzetništvu, marketinga i prodaje. Na štandu našeg udruženja, posetioci će moći dobiju sve informacije i odgovore na pitanja iz ovih oblasti, a njima na raspolaganju će biti Danijela Moljac - savetnica za razvoj preduzetništva (11-13h), Jelena Petrov - RRA Bačka rukovodilac projekata(15-17h) i Tanja Kalezić - direktor Founder Institute u Srbiji, član međunarodnog žirija Creative Business Cup, poslovni konsultant za strateško planiranje, trener Mockup Your Startup School (18-20h).

HUMANITARNI SEGMENT

Svi naši događaji poznati su i po svom humanitarnom karakteru, a ovog puta prikupljaće se novčana pomoć za lečenje bolesnog dečaka Radivoja Šijaka, čija majka je članica naše Fejsbuk grupe.

PODRŠKA

Mercator Centar u Novom Sadu je saradnjom sa udruženjem Mame Novosađanke dao značajnu podršku Mama biznis festu dajući tako doprinos razvoju ženskog preduzetništva. Mercator Centar je na ovaj način mamama iz našeg grada omogućio da se druže, razmene iskustva, ali i da uštede kupovinom kvalitetnih i lepih stvari po izuzetno simboličnim cenama. Svi koji posete Mama biznis fest mogu svratiti i u radnje u okviru Mercator centra gde ih očekuju brojni popusti u okviru akcije Dani dece koja traje u tom periodu.

O UDRUŽENJU

Udruženje Mame Novosađanke registrovano je u oktobru 2015. godine, a poteklo je od Fejsbuk grupe "Mame Novosađanke", koja sada broji skoro 12.000 članica.

Ponosne smo jer je naše Udruženje ove godine dobitnik priznanja Baby Exita Velika petica, koje se dodeljuje istaknutim institucijama i pojedincima za posebno zalaganje u društvu.

Iza nas je veliki broj manifestacija, predavanja i humanitarnih akcija. Organizujemo brojne projekte koji za cilj imaju poboljšanje života majki i dece u Novom Sadu i okolini, sa akcentom na edukaciju majki i dece na različite, aktuelne teme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare