Uspešne žene

Ona nije samo Viktorijin anđeo: U vezi je sa milionerom i ima diplomu fakulteta

Dvadesetpetogodišnja Portugalka jedna je od Viktorijinih anđela. Ovu lepoticu ipak krasi mnogo više od te titule.

Sreda, 07.12.2016.

10:35

Izvor: B92

Ona nije samo Viktorijin anđeo: U vezi je sa milionerom i ima diplomu fakulteta
Foto: Getty

Podeli:

Sara Sampaio bila je čak četiri puta najbolja manekenka Portugala, a javnost jek počinje da osvaja širom sveta. Bila je zaštitno lice navećih modnih brendova, ali se ipak zadržala na reklamiranju donjeg veša. U jednoj kampanji predstavili su je kao "osmo svetsko čudo".

*ALT

Iako je jako mlada počela da se bavi ovim poslom i njena karijera vrtoglavo raste, nije ostala bez diplome. Roditelji joj nisu dozvoljavali da zapostavi školu zbog manekenstva, pa ova lepotica s pravom može da se pohvali i zavšenim lisabonskim fakultetom.

*ALT

Kako je oduvek želela da bude deo Viktorijas sikreta, njen san se ostvario 2013. Godine, da bi samo dve godine kasnije ponela i titulu Viktorijinog anđela. Takođe, ime crnokose Portugalke našlo se na listi 20 najlepših Anđela svih vremena.

*ALT

Iako reklamira donji veš ne predstavlja joj problem ni da pozira gola. Sara je u vezi za britanskim milionerom i biznismenom Oliverom Riplijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.