Uspešne žene

Ipak nije samo rijaliti zvezda: Forbs ju je uvrstio na listu najbogatijih ispod 30 godina

Devetnaestogodišnja Kajli Džener zvanično je jedna od najbogatijih tinejdžerki na svetu, a druga je na listi najbogatijih u porodici Kardašijan.

Sreda, 04.01.2017.

10:17

Izvor: Super žena

Ipak nije samo rijaliti zvezda: Forbs ju je uvrstio na listu najbogatijih ispod 30 godina
foto: getty

Podeli:

Magazin „Forbs“ uvrstio je Kajli Džener na svoju listu “30 ispod 30“ u domenu proizvodnje i elektronske trgovine ističući uspeh koji je mlada rijaliti zvezda ostvarila zahvaljujući svojoj kozmetičkoj liniji i modnoj koju ima u saradnji sa sestrom Kendal Džener.

Upravo zahvaljujući liniji kozmetike, odnosno šminki koja je napravila pravi bum na svetskom tržištu Kajli se nalazi na drugom mestu po bogatstvu u svojoj porodici.

“Njena linija karmina je postajala sve jača i kvalitetnija od trenutka lansiranja. Osim toga, lansirala je vrlo uspešnu modnu kolekciju sa sestrom Kendal“, navodi se u magazinu.

Ipak, i dalje se na prvom mestu najbogatijih u porodici navodi Kim Kardašijan koja je prošle godine zaradila preko 50 miliona dolara dok je Kajli zaradila 18.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare