Uspešne žene

Dali su je na usvajanje, pa se udala za grofa, a onda stekla neverovatan uspeh

Četrdesetčetvorogodišnju Lorejn Paskal, tamnoputu Engleskinju karipskog porekla, znamo sa malih ekrana. Osim što vodi tri kulinarske emisije, izdala je šest knjiga, ali i dokumentarac o usvajanju dece, u kom je upoznala i svoju biološku majku.

Utorak, 21.03.2017.

10:45

Izvor: B92

Dali su je na usvajanje, pa se udala za grofa, a onda stekla neverovatan uspeh
Foto: Getty

Podeli:

Osim svojim umećem, javnost je sigurno kupila osmehom. Njena životna priča fascinirala je mnoge.

Sa osamnaest meseci roditelji su je dali na usvajanje, jer nisu mogli da brinu o njoj. Usvojili su je profesor na Oksfordu i medicinska sestra koji su se razveli kada je ona imala tek tri godine, pa je ostatak života provela sa njom.

U dom je vraćena sa osam godina kada se Endru, medicinska sestra koju je smatrala majkom, razbolela. Iako je živela kod nekoliko usvojitelja, na kraju se vratila majci. Sa 16 godina primetila ju je fotografkinja koja je otkrila i Naomi Kembel. Tada je potpisala ugovor sa jednom agencijom, a kako bi izgledala još egzotičnije, obrijali su joj glavu. Bila je prvi tamnoputi model na naslovnoj strani američkog Ela, a kako je tada živela u Njujorku, njena karijera modela je neverovatno rasla.

Na Menhetnu je upoznala grofa Kaza Balinskog ,u koga se zaljubila, a kasnije se i udala za njega, sa 23 godine. Godinu dana kasnije rodila je ćerku.

Foto: Getty

Njihova ljubav nije dugo potrajala. Nakon četiri godine braka rešili su da se razvedu. Lorejn se vratila u London i prekinula karijeru modela. Kao samohrana majka oprobala se u raznoraznim zanimanjima, čak je bila i pomoćni mehaničar u servisu Škode.

"Znam da ne zvuči glamurozno, ali ako zagusti, znam da promenim filtere", našalila se jednom. Kako joj ništa od toga nije odgovaralo, prijavila se na kurs za pripremu hrane i vina i tada je shvatila da time želi da se bavi. Ipak, pošto nije mogla da satima radi u restoranu zbog deteta, rešila je da radi za sebe i otvori poslastičarnicu.

Godine 2011. snimila je šou "Baking Made Easy“ i postala poznata. Danas ima tri kulinarske emisije koje se prikazuju u 70 zemalja sveta. Njena ćerka postala je glumica i rediteljka. Lorejn je nedavno medijima otkrila da ima novog dečka i da razmišlja o usvajanju deteta. Kada je reč o karijeri, deluje kao da ne planira da se zaustavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare