Uspešne žene

Anastasija Đurić: Za godinu dana sam od bloga napravila unosan biznis

Kada je počela da se slika i objavljuje odevne kombinacije na blogu "Stasha fashion", Anastasija Đurić nije mislila da će joj ta "zanimacija" postati posao. I to unosan. Ipak, hrabrost i mašta odvele su je upravo u tom pravcu i danas je ona jedna od uticajnih modnih blogerki.

Sreda, 28.06.2017.

11:01

Izvor: Mariota Vlaisavljeviæ

Default images

Podeli:

*ALT

Anastasija u razgovoru za portal "Super žena" priznaje da je bila prilično skeptična po pitanju influencer karijere i na neki način, okidač, ali pre svega najveća podrška, bio joj je suprug. Zanimljivo - on nema ni jednu socijalnu mrežu i ne voli da se eksponora.

"Ni sekundu nisam zažalila zbog promene karijere. Dešavalo se da sam pomišljala da ovaj posao nije za mene, ali svakim danom sam sve srećnija što radim ono što najviše volim i što me ispunjava. Mislila sam i da ću nekako biti skrajnuta od ljudi, da je ovo usamljenička misija, ali je totalno suprotno. Upoznajem divne ljude svaki dan i to me ispunjava", priča Anastasija kojoj ne pada teško da radi ni kada je bolesna, a za svoju platu izborila se već posle godinu dana "posla".

"Ostavila sam jedan posao da bih se bavila adruštvenim mrežama i za godinu dana moja zarada je premašila platu koju sam imala", priznaje i kaže da ponekad jedino na trenutak zažali što nema priliku da potpuno isključi sa svih društvenih mreža, ali onda shvati da joj samo tako nikad nije dosadno, da je to što je produktivna čini srećnom i da raste zajedno sa svojim poslom.

Mlađe kolege i početnike savetuje: "Pratite svoj instinkt".

Mint lace dress 💙See my latest blog post on #StashaFashion.com 💙

Објава коју дели ANASTASIJA DJURIC 💫 (@anastasijastasha) дана

"Nisam imala nikakav plan ili strategiju kada sam počinjala. Uvek pratim svoj instinkt i do sada me je dobro služio. Suština mog posla je i da predstavlja mene i moj svet, moj život, i u mnogim situacijama sam veoma spontana, tako da apsolutno nisam imala biznis plan. Iako sam rešila da ono što je hobi pretvorim u posao, nikada nisam toliko razmišljala o zaradi, koliko o izražavanju moje kreativnosti.

Originalnost je ono što će uvek "imati prođu", a važno je biti veran sebi.

"Da sam ušla u celu ovu priču samo zbog zarade, ne verujem da bih bila uspešna", priznaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.