Uspešne žene

Marija Žeželj: Skromna Jutjub princeza koja ne voli popularnost

Marija Žeželj je svestrana devojčica. Sa samo 17 godina vlasnica je Jutujub kanala, singla sa višemilionskim pregledom, napisala je knjigu, a angažovana je i kao model.

Sreda, 05.07.2017.

11:16

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Marija se pretežno obraća deci i mladima između 14 i 18 godina i trudi se da im bude dobar primer.

"Pre nego što sam otvorila Jutjub kanal gledala sam mnoge svetske zvezde. Želela sam da uradim nešto kreativno i da snimim svoj video. Sećam se kad sam prvi put sela pred kameru, koju je moj tata koristio '99. godine, bila je to velika skalamerija, mnogo kablova. I sada kad pogledam taj video, vežu me lepe uspomene."

Kaže da se od onda dosta toga promenilo, pre svega ona, ali u pozitivnom smislu.

"Bila sam stidljiva devojčica. Youtube je uticao da se malo oslobodim, da budem komunikativnija i ida izgradim samopouzdanje ."

Pet meseci od kada je pokrenula svoj kanal, krenulo je da se uzburkava.

"Ne volim reč popularnost, ali nažalost to jeste tako. Drago mi je da me toliko podržava, da deci mogu da se predstavim u pravom svetlu i da im budem primer, to je velika odgovornost."

Snimila je pesmu "Dance like nobody"s watching"

"Jedan od mojih prvih hobija je bila muzika, pevala sam u školskom horu Zvončići i to je stalo kad sam počela da se bavim sportom. Skoro se javila prilika, kada su me pozvali iz Universal music Srbija i ponudili su mi da se možda isprobam u tom svetlu, da odem u studio da uradim test snimanje i sad sam krenula na novo putovanje "

Stilista je njen najbolji drug Vladimir Gašić.

"On je ujedno i bloger i Jutjuber, želeli smo da unesemo "teenage vibe", taj neki stil koji je sad popularan u svetu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare