Uspešne žene

Upoznajte modnu blogerku koja je na Forbsovoj listi bogatih

Prestižni časopis "Forbs" objavio je tradicionalnu listu najuticajnijih osoba na svetu. U modnoj kategoriji pobedila je "glatko" italijanska blogerka Kjara Feranji.

Utorak, 03.10.2017.

09:23

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Always a surprise when I come back to my suite.. Thank you @leroyalmonceau @leadinghotelsoftheworld #LHWtraveler #uncommontravel #royalmonceau

Објава коју дели Chiara Ferragni (@chiaraferragni) дана

Ovu tridesetogodišnju devojku svet je upoznao putem modnog bloga "The Blonde Salad", a danas ima milione sledbenika na društvenim mrežama, ali i milione na računu. U međuvremenu je postala i dizajner odeće i modnih dodataka.

In between meetings during Paris fashion week wearing @calzedonia ✨#ad #Calzedonia #ItalianLegwear

Објава коју дели Chiara Ferragni (@chiaraferragni) дана

To se pokazalo kao pun pogodak, pa je njena modna linija samo prošle godine donela zaradu od 20 miliona dolara. Zanimljivo je da se o njenom uticaju i finansijskim dometima raspravljalo čak i na prestižnom Harvardu.

With the icon @donatella_versace 😊 @versace_official (watch the video on the second slide)

Објава коју дели Chiara Ferragni (@chiaraferragni) дана

Plavokosa Italijanka je blog pokrenula, po sopstvenom priznanju, iz čiste zabave, a vrlo brzo je shvatila da joj on može biti i izvor prihoda. Danas ona planira svoje venčanje sa Fedezom, italijanskim muzičarem i uživa u slavi i plodovima svoga rada.

A 4th Ferragni sister? 😂

Објава коју дели Chiara Ferragni (@chiaraferragni) дана

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare