Uspešne žene

Oponašaju je širom sveta: Ova devojka je ikona među blogerkama

Zoi Sag živi u Velikoj Britaniji, iza sebe ima jednu od najprodavanijih knjiga 2015. godine "Onlajn devojka", liniju svojih kozmetičkih proizvoda i preko 10 miliona pratilaca na kanalu Jutjub. Zarađuje preko 50.000 funti mesečno, kupila je vilu vrednu više od milion funti i sve devojke iz ove branše žele da budu kao ona.

Ponedeljak, 13.11.2017.

10:25

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Od Zoele se uči - tako je počela i naša prva blogerka Zorannah - koja je u svom fahu takođe uspela.

Ono o čemu Zoela govori mnogo je šire od obične priče o frizurama, šminki i modi. Ona se bavi svim temama i od toga zarađuje, doslovno, milione.

"Sanjam o tome da se sve tinejdžerke osećaju kao ja. I možda ćemo jednog dana, kad shvatimo da se sve osećamo isto, prestati da se pretvaramo kako smo nešto što nismo. To bi bilo sjajno. Ali dotad ću iskreno govoriti o tome na ovom blogu. I skrivaću to u stvarnom životu", odlomak je iz njene knjige.

Popularnost koju je stekla još 2009. godine ne prestaje da raste, a tome su znatno doprinela mnoga televizijska pojavljivanja, linija kozmetičkih proizvoda pod njenim imenom i članak u britanskom "Vogu".

Poput mnogih drugih blogerki, Zoela većinu proizvoda za ulepšavanje dobija na poklon, a često je za njihovo promovisanje i debelo plaćena.

Njene ideje su originalne, zato i ne čudi što je često inspiracija ostalim devojkama koje se bave blogovanjem i žele da budu poput nje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare