Uspešne žene

Više ništa neće biti isto: Nakon 17 godina Viktorijin anđeo odlazi u penziju

Brazilska lepotica Alesandra Ambrosio obavestila je javnost da odlazi u penziju, te da više neće biti deo postave Viktorijinih anđela.

Petak, 24.11.2017.

10:41

Izvor: B92

Više ništa neće biti isto: Nakon 17 godina Viktorijin anđeo odlazi u penziju
Foto: Getty

Podeli:

Manekenka Alesandra Ambrosio je sa luksuznim brendom donjeg veša Viktorija sikret sarađivala je od 2000. godine, kada je nosila modele na prvoj reviji.

Ove godine šetala je modnom pistom u Šangaju, a niko nije mogao ni da pretpostavi da će se lepa brineta oprostiti od svojih krila.

Supermodel je obavestila svoje fanove na Instagramu da odlazi u penziju, te da više neće sarađivati sa poznatim brendom.

"Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem koliko sam zahvalna što sam radila za ovaj neverovatni brend koji inspiriše i mene i brojne žene širom sveta. Ni u svojim najluđim snovima ne bih mogla da zamislim da ću raditi 17 modnih revija za Viktorija sikret", glasila je njena poruka.

Foto: Getty

Alesandra, koja je ove godine napunila 36 godina, planira da se posveti svojoj porodici, posebno devojčici Anji i sinu Noi.

Poznato je da je manekenka uplovila i u glumačke vode, te trenutno snima film "Daddy's home 2".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare