Uspešne žene

Iskoristite moć društvenih mreža: Ove žene su putem interneta unapredile svoju karijeru

U modernom svetu karijerni uspeh zavisi od mnogih faktora. Samo znanje, veštine i upornost su najznačajnije stavke, a one nikako ne idu bez premocije koja se može odlično obaviti putem društvenih mreža.

Utorak, 28.11.2017.

14:36

Izvor: B92

Iskoristite moć društvenih mreža: Ove žene su putem interneta unapredile svoju karijeru
Foto: Getty

Podeli:

Najpopularnije su svakako Fejsbuk, Tviter i Instagram, najpre zbog toga što okupljaju veliki broj ljudi, a potom što daju značajne prednosti za oglašavanje i promociju.

Znajući to, ove žene su iskoristile svu moć pomenutih društvenih mreža, unapredile svoju karijeru, izgradile ime i napravile pravi mini-zajedinicu koju sačinjavaju poštovaoci njihovog rada.

Diana Markosian

Diana Markosian je rusko-američki fotograf, a njen Instagram nalog se sastoji iz fotografija sa putovanja. Ona je obišla ceo svet, a najlepše prizore je odlično organizovala na svom profilu koji je poznat po jednotavnosti. Ovu umetnicu danas prati više od 100.000 ljudi.

Džesika Alba

Foto: Getty

Iako je svi znaju kao glumicu i zvezdu filma Fantastična četvorka, Džesika Alba je takođe uspešna preduzetnica. Ona je osnivač kozmetičke kompanije "Honest Beauty", te se na njenom Instagram profile mogu videte kolekcije glamuroznih fotografija, inspirativnih citata i video-snimaka koji inspirišu da radite vredno i kasnije uživate u plodovima svog rada.

Šeril Sendberg

Foto: Getty

Operativni direktor Fejsbuka Šeril Sendberg koristi svoj nalog da promoviše sliku preduzetnika i širi pozitivne poruke. Njena knjiga "Opcija B" otkriva kako je povratila pozitivnost i počela da ostvaruje uspehe, nakon što se suočila sa smrću supruga. Kao samohrana majka i veoma uspešna žena, Šeril je inspiracija mnogim ženama.

Ejmi Soderkind

Američka književnica i stilista Ejmi Soderkind ima jedan od najlepših i najmodernijih blogova. Kombinujući fotografije svoje dece sa modom i umetnošću, ove slike govore da li postoji nešto što Ejmi ne može da uradi. Njen Instagram nas podseća na važnost porodice, pored prepunjenih poslovnih rasporeda.

Viktorija Bekam

Foto: Getty

Požrtvovana majka i jedna od najuspešnijih žena u modi, Viktorija Bekam je idealan kandidat za inspiraciju. Iako ne može da uhvatimo osmehe na njenim fotografijama, postoji čitava lista njenih talenata, kao i odličan modni stil. Svoj dizajn Viktorija svakodnevno promoviše putem ovog profila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare