Uspešne žene

Da li je ova žena stvarna?

Naomi Vu je tehnički dizajner iz Kine, koju su 3D kreacije ženske garderobe i savršeno poznavanje tehnike proslavili u svetu. Ona je toliko neverovatna da su se pojavile glasine da zapravo nije stvarna. S druge strane, sebe ona zove "Seksi Sajborg".

Nedelja, 03.12.2017.

12:51

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Mlada Kineskinja obožava vrlo provokativno oblačenje, zbog čega je takođe vrlo brzo skupila mnogo obožavalaca.

U svojim klipovima ona je predstavila i čitav proces izrade zanimljivih modela. Tada su počele i očekivane glasine. Sumnjičavi su počeli od toga da devojka koja izgleda poput nje sigurno ne može da zna toliko stvari o hardveru, da bi došli do toga da je ona samo maskota.

"Niko ne veruje da su mašine moje. A, nijedan muškarac ne mora da se dokazuje... Oni samo okače sliku gotovog proizvoda i svi veruju da su njihovi", požalila se Vu.

Dejl Dorti, osnivač magazina "MAKE", optužio je Naomi da je prevarant. Teorija da iza svega stoji njen dečko koji je mašinski inženjer uništila je Naominu reputaciju u Kini, a mnoge poslovne veze koje je imala izgubljene su. Pa ipak, samo dva dana kasnije Dorti joj se javno izvinio za sve.

"Nastaviću da se bavim kodiranjem, ali iza muškog imena", rekla je.

a natural honeypot. 😘 #beautiful #cool #hacker #sexy #girl #asian

Објава коју дели Sexy Cyborg (@sexy_cyborg) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare