Održano spektakularno kraljevsko venčanje na Oplencu

Princ Đorđe Karađorđević i njegova izabranica Felon Rejmen venčali su se u subotu u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu.

Ponedeljak, 17.07.2017.

14:00

Izvor: Super žena

Održano spektakularno kraljevsko venčanje na Oplencu
Foto: Vidoje Manojloviæ

Podeli:

Venčanje sina princa Tomislava i princeze Linde i njegove izabranice englesko-škotskog porekla održano je po tradicionalnim pravoslavnim običajima u crkvi koja ima veliki, istorijski značaj za srpsku kraljevsku porodicu.

*ALT

Venčanje na Oplencu predstavlja simboličan čin sklapanja braka Đorđa i Felon, s obzirom na to da je intimno građansko venčanje održano prošle godine u Škotskoj, čime je krunisana njihova dvogdišnja veza koju opisuju kao ljubav na prvi pogled.

*ALT

Nakon crkvenog venčanja upriličen je i svadbeni prijem na Belom dvor,u kome su prisustvovali prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina sa porodicama, ali i više od 500 zvanica: članova i prijatelja kraljevske porodice Karađorđević, kao i brojnih uglednih gostiju iz javnog života Srbije i inostranstva. Mladi bračni par bio je veoma uzbuđen i zbog prisustva velikog broja predstavnika plemićkih porodica i prijatelja iz inostranstva koji su došli da uveličaju njihov najvažniji dan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.