Pobedila rak i osvojila krunu na takmičenju "Miss seniorki"

Mica Milojević je prelepa 65-ogodišnja žena. Za lepotu je dobila i dokaz, osvojeno mesto prve pratilje na izboru za "Miss seniorki".

Subota, 12.08.2017.

14:44

Izvor: Super žena

Pobedila rak i osvojila krunu na takmičenju
Foto: Prva tv

Podeli:

Mica Milojević je prelepa 65-ogodišnja žena. Za lepotu je dobila i dokaz, osvojeno mesto prve pratilje na izboru za "Miss seniorki".

"Kada sam se konačno odlučila sa se učlanim u klub penzonera, vlasnica mi je odmah rekla da će da me prijavi na takmičenje lepote. Rekla je da imam šanse ,a da bi to klubu značilo."

Kako uvek ide na sigurno, Mica se za takmičenje dobro pripremila. Pogledala je kasetu sa prošlogodišnjeg takmičenja i shvatila da ipak ima smisla da učestvuje.

Penzionerka je sedam godina i kaže da joj nikada nije dosadno, jer je jedva čekala da se posveti hobijima-heklanju, pravljenju narukvica i čitanju.
Za to dok je radila nije imala vremena.

Ova vedra žena izašla je kao pobednik i iz borbe sa rakom dojke.

"Nešto sam napipala, odmah otišla na pregled. Lekari su utvrdili da je maligni tumor u pitanju, srećom u početnoj fazi. Odmah su me operisali. "

Ni jednog trenutka nije pomislila da neće izaći kao pobednik.

"Meni neprijatelj nije bila bolest, već lekovi od kojih mi je opadala kosa i od kojih sam bila siva, sa njima sam se borila."

Kaže da što je život teži, a usponi i padovi veliki, onda sve više volje imate kad ustanete.

"Nema prepreka ako čovek ima volje da ih savlada. Ja u svemu tražim i pronalazim lepotu".

U prilogu emisije "150 minuta" možete pogledati celu Micinu priču...

A moto da je lepota u čoveku i da mora da bude lep iznutra da bi se to odrazilo na spoljašnost, u potpunosti je primenila na sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare