Srpska lepotica putuje u Kinu: Da li će Iva uspeti da osvoji svet?

Njen osmeh, harizma, nesporna lepota, ali i obrazovanje doneli su joj mnogo i do sada. A ove godine Iva Rašović predstavljaće Srbiju na svetskom takmičenju lepote i promocije turizma.

Četvrtak, 17.08.2017.

10:27

Izvor: Mariota Vlaisavljeviæ

Srpska lepotica putuje u Kinu: Da li će Iva uspeti da osvoji svet?
Foto: Privatna arhiva

Podeli:

"Izabrana sam na osnovu obrazovanja, vaspitanja, komunikativnosti, poznavanja turističkog potencijala moje Srbije i znanja jezika. Odlično govorim engleski i italijanski. Nije bilo lako, ali sada uživam u svojoj pobedi. Pripemam se svaki dan za odlazak u Kinu, osećam se fantastično jer je velika čast predstavljati svoju zemlju na jednom tako prestižnom takmičenju", kaže Iva za portal "Super žena".

Završne pripreme su u toku, Iva i njen tim biraju nošnju koju će poneti, garderobu za razne nastupe i defile koji je čeka pred publikom.

"Pripremamo i poklončice koje ću poneti. Ostalo mi je i da proučim neke detalje vezano za turistučke destinacije i nadam se da ću steći još mnogo prijatelja iz celog sveta", priča Iva koja je student IV godine Geografskog fakulteta.

Do sada nikada nije učestvovala ni na kakvim izborima, a ovo je manifestacija koja se isključivo bavi promocijom svetskih turističkih potencijala i kulturne baštine zemalja koje se takmiče. Ove godine prijavljeno 60 zemalja-takmičara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare