Nije mi nikad kupio buket, niti izveo na večeru: Zašto me skriva?

U vezi smo šest meseci. Zašto mi do sada nije kupio neki buket ili izveo me na večeru već me čuva doma od pogleda drugih? Bivšoj je svaki dan nosio bukete, pokazivao je svima, a ona ga varala i muljala naokolo. Natalija

Subota, 30.09.2017.

08:29

Izvor: B92

Nije mi nikad kupio buket, niti izveo na večeru: Zašto me skriva?

Podeli:

GČ: Znaš onu narodnu, Naco, koja glasi „koga zmija ujede i guštera se plaši". Tako i on...što da rizikuje i tebe izgubi. Ili je to, ili si ružna, ili ako ti je lakše „manje lepa" pa ga je blam. Ako kada imate seks gasi svetlo....sve je jasno. Bolje da gasi svetlo, nego kesa na glavu, reći ćeš..i bićeš u pravu. Ko zna zašto, tačno, ti ne donosi bukete i ne pokazuje te drugima....možda je samo pacijent i ništa više. (Iskreno meni ovo sa gušterom i tvojim spoljnim izgledom više pije vodu, ali nema veze). Ono što bi više trebalo da te zabrine je tvoja „cena". Dovoljan je buket dnevno i ti si hepi?! Da je, dotični, pametan a očigledno nije, „kupovao" bi te sa buketom i tako ti mazao oči. Svaka čast na tvojoj romantici, ali ti se zadovoljavaš njime i bez buketa! Dakle, odluči šta hoćeš od njega tj. šta očekuješ da treba, mora, bilo bi lepo....da ti (u)radi, to mu iznesi i sačekaj da vidiš šta će po tom pitanju da uradi. Ako se promeni, onda je bio u strahu tj. „kompleksima" zbog bivše...a ako se ne pomeri sa mrtve tačke...ne moram da ti crtam šta to znači, zar ne?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare