Iza lica anđela kriju mračan um: Ovo su najveće zloće Zodijaka

Iako imaju mnogo vrlina, sledeći horoskopski znaci su poznati i po svojoj mračnoj strani. Kada se ona probudi, postaju veoma opasni.

Subota, 30.09.2017.

09:30

Izvor: B92

Iza lica anđela kriju mračan um: Ovo su najveće zloće Zodijaka
Foto: Thinkstock

Podeli:

Dok se neke osobe u konfliktnim situacijama povlače, sledeće znake karakterišu obmane i velika želja za osvetom.

Pogledajte o kojim znacima je reč.

Rak

Rakovi se smatraju najvećim emotivcima u horoskopa. Upravo zbog toga, kada naiđu na nepravdu iz njihovih dubokih osećanja nastaju najveće nevolje. Postoji podatak da je najviše osoba koje su počinile zločine iz strasti upravo u znaku Raka. Stručnjaci napominju da je kriva njihova emotivna i psihička nestabilnost.

Devica

Device su poznate po svojoj miroljubivosti, one znaju za kompromis i sve rešavaju mirno, bez svađe. Ipak, ako u njima probudite mračnu silu, u sekundi će vas zgaziti. Mnogi astrolozi kažu da je ovo tipično za žene Device, ali napominju da je posebno opasno što one sve rade taktički, te uvek sledi iznenađenje.

Škorpija

Tako šarmantna, a tako opasna. Škorpija u sebi krije otrov koji možete osetiti na svojoj koži ako im se nađete na putu ili pokušate na bilo koji način da ih ugrozite. Pripadnici ovog znaka su malo manje opasni od Raka, ali poseduju veliku hladnoću i proračunatost, koja ih zajedno sa nedostatkom osećaja krivice čini neprikosnovenim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.