Poznati par šokirao fanove: Raskid nakon tri godine veze i veridbe

Sudeći po pisanju svetskih medija, glumac Rob Patinson i pevačica FKA Tvigs okončali su svoju dugogodišnju emotivnu vezu.

Četvrtak, 12.10.2017.

09:41

Izvor: Super žena

Poznati par šokirao fanove: Raskid nakon tri godine veze i veridbe
Foto: Getty

Podeli:

Holivudski glumac Rob Patinson je raskinuo trogodišnju vezu sa britanskom pevačicom i plesačicom FKA Tvigs, uprkos činjenici da su nedavno u tajnosti obavili veridbu.

Svetski mediji tvrde da je do raskida došlo još letos, a poznati par je sve vreme krio to od javnosti.

*ALT

Koliko su čuvali svoju intimu govori činjenica da su se Rob i FKA Tvigs samo nekoliko puta pojavili zajedno na crvenom tepihu, iako su živeli zajedno.

Glumac je u jednom intervjuu rekao da su na "neki način vereni", te je mnoge iznenadilo kada je pevačica tokom avgusta viđena na Ibici u društvu nepoznatog muškarca i bez vereničkog prstena.

*ALT

To je pokrenulo glasine o raskidu, a sada je anonimni izvor potvrdio da u poslednje vreme njih dvoje nisu funkcionisali kao par.

"Prve dve godine bili su nerazdvojni, ali u poslednjih nekoliko meseci su se udaljili. Provodili su sve manje vremena zajedno i Rob je odlučio da raskine. Još postoje osećanja sa obe strane, ali jasno im je da tako više ne ide", potvrdili su njihovi prijatelji.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.