"Vagina na pazuhu": Da li je ovo izmišljen termin ili još jedan razlog da brinemo?

Kukovi, struk, noge, zadnjica.... kao da je malo stavri i delova tela o kojima žene moraju da birnu da su im utegnuti, glatki, savršeni, a sada su stilisti i pojedini modni stručnjaci izmislili još jedan- "vaginu na pazuhu", tačnije nabor koji se stvori kada nosite neku haljinu koja otkriva ramena.

Četvrtak, 07.12.2017.

09:22

Izvor: Super žena

Foto: Getty

Podeli:

Oni koji prate događaje na crvenom tepihu počeli su da razmatraju i ovaj deo tela, kao nešto što treb ada je mišićavo, bez viška kože. Prva koja je spomenula ovaj izraz je holivudska glumica Dženifer Lorens.

Na dodeli SAG nagrada 2014. ona se našalila na sopstveni račun:

"Znam da imam naslage na pazuhu, to je u redu... to je pazuh- vagina".

*ALT

A posle nje je čak i poznati internet Urbani rečnik uvrstio je i "vaginu na pazuhu" na svoj spisak (engleski se kaže"armpit vagina").

"Ova pojava može da bude i kod relativno fit žena", piše, a već postoje i predviđanja da će isisvanja sala ispod ruke biti nova hit estetska operacija u plastičnoj hirurgiji.

*ALT

Prema rečima popularne holivudske stilistkinje Rebeke Korbin - Murej, "vagina na pazuhu" stvara anksioznost i stresira veliki broj ženskih zvezda. Dakle, nije dovoljno da imate tonirane i mišićave ruke, ispod pazuha ne bi trebao da postoji pregib. Inače....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.